vr 23-11-2018 : KVV Oostduinkerke - Prov. Beloften : 4 - 0

"Zware cijfers ondanks de sterke wedstrijd van onze KSVR-Boys"

IMG 6649 520px

Op een prachtige "Black Friday evening" stond de topper op het programma. KSVR-Boys mochten de verre trip maken naar de kustjongens van Oostduinkerke die momenteel de hoogste plaats in de rangschikking aanvoeren. Op voorhand wisten we dat het een moeilijke match ging worden.

Beide teams wilden resoluut voor de overwinning gaan. De thuisploeg kon al vlug eens piepen tot bij onze goalie M. Ketels maar zonder eng gevaar. KSVR kon na enkele minuten enkele doelkansen creëren maar deze werden niet goed benut. Wedstrijd ging redelijk goed op en neer. KSVR bood genoeg tegenstand en kon fraai voetbal op de mat brengen, waar we regelmatig aan de goalie van Oostduinkerke kwamen piepen. In de 26ste minuut na wat geharrewar voor onze doel kon de thuisploeg de score openen na een flutsgoaltje 1-0. KSVR begon evetjes in een dipje te geraken. Thuisploeg kwam vanaf nu meer en meer onze goal opzoeken maar onze verdediging en goalie stonden attent in het doelgebied rond te springen. In de slotminuten kregen we nog goeie doelkansen. L. Kemel werd net buiten de "16" onderuit gehaald. Maar de daarop volgende vrije trap leverde jammergenoeg niets op. Net voor de rust kon A. Tyvaert met een prachtige actie het leer net niet tussen de palen krijgen.

Tweede helft was amper gestart en via een hoekschop kon Oostduinkerke het leer binnenkoppen 2-0. KSVR bleef niet bij de pakken zitten en bood voldoende weerwerk en creërden de ene doelkans na de andere maar de voetbalgoden waren niet blauw-wit gekleurd deze avond. De doelkansen werden opnieuw net niet goed benut. Dankzij een attente goalie van de thuisploeg kon hij de nul houden. Oostduinkerke kwam enkele piepen maar als ze dicht bij de goal waren was het telkens bijna raak. Twee minuten voor affluiten kon de thuisploeg 3-0 tegen de netten prikken en op slag van het eindsignaal kon Oostduinkerke de 4-0 op het bord zetten. Over de totale wedstrijd gezien hadden onze blauwe mannekes de meeste doelkansen op de teller staan.

KSVR-Boys hebben alles uit de kast gehaald alsof hun leven ervan afhing. Jullie hebben opnieuw een sterke wedstrijd gespeeld. Trainer van Oostduinkerke zei achteraf nog dat we beter voetbal hadden gebracht maar Oostduinkerke was wel meer efficiënt dan wij. Op naar de volgende wedstrijd op vrijdag 30 november in Bl. Otegem om 20u.

KSV Rumbeke:

N. Deleye, M. Ketels, R. Lievens, A.Lejthija, T. Ketels, E. Geldhof, B. Van Coillie, L. Kemel, J. Demeulenaere, A. Tyvaert, L. Deseure, H. Verduyn, P. Demeulenaere, A. Gillet, L. Cardoen

Verslag Kurt Maddens