Fanion KSV Rumbeke geraakt gemakkelijk langszij SV Moorslede !!!

akern moorslede kopie

Zaterdagavond 7 september de eerste thuiswedstrijd van ons fanion in het nieuwe seizoen. De mannen van trainer Geert Broeckaert mochten gastheer spelen voor SV Moorslede. Garage Honda-Heyndrickx schonk de matchbal van deze wedstrijd. Waarvoor hartelijk dank.

Vanaf de aftrap van de wedstrijd zagen we dat onze mannen niet echt lastig gingen hebben in deze partij. Sommige supporters waren nog opzoek naar een plaatsje in de tribune en daar was al J. Dutoit die met een lekker kopballetje de netten al deed trillen op het Rumbeekse Sportpark 1-0. Moorslede bood af en toe wat weer werk en konden regelmatig eens onze goalie K. Vonck een bezoekje brengen zonder enig gevaar. Voor onze doelman K. Vonck zag het ernaar uit dat hij een héél rustige avond ging beleven. KSVR bleef constant rustig rond tikken. In de 22ste minuut ging N. Vermaut aan de haal met het leer en met een lekkere assist kon hij het leer tot bij M. Vermeersch afleveren waarop M. Vermeersch het leer op de slof nam en met een formidabele en snoeiharde schot het leer te netten knalde 2-0. Voor de verdere tijd van de eerste helft bleef KSVR op hun elan verder spelen en liet het balletje rustig heen en weer tikken. SV Moorslede kon niet echt een vuist maken. We gingen rusten met een 2-0 voorsprong.

In de tweede helft kwam KSVR met dezelfde ingesteldheid op de grasmat als de eerste helft. Moorslede probeerde zich sterk te houden en kon enkele kansen afdwingen maar de mannen in de verdediging en onze doelman K. Vonck konden alles rustig clean houden. In de 58ste minuut kon ons haantje de voorste M. Vermeersch zijn nummerke opvoeren en met geweldige trap kon hij het leer via de paal tegen de netten vlammen 3-0. Kort erop kreeg J. Kindt het leer niet over de doellijn, maar in de rebound kon J. Dutoit het leer wel tegen de netten duwen 4-0.  KSVR bleef de overmacht hebben in de wedstrijd. Doelkansen stapelden zich op, Ronde 70ste minuut kon J. Dutoit met een heerlijke kopbal richting het doel koppen, doelman van Moorslede bracht redding, kort erop kon Woody een pegel van een schot afvuren, opnieuw bracht de doelman van Moorslede de redding. Rond de 75ste minuut vuurde L. Tyvaert een heerlijke assist en via een verdediger van Moorslede stuitte het leer op de deklat. Moorslede kon geen vuist meer maken tegen een goed combinerende KSVR. De mannen van trainer Geert Broeckaert speelden controlerend de wedstrijd uit. Eindstand 4-0.

Dank U wel aan de matchsponsor van deze wedstrijd Garage Honda-Heyndrickx.

logo honda kopie

Scoorden:

3' (1-0) J. Dutoit,

23' (2-0) M. Vermeersch,

58' (3-0) M. Vermeersch,

60' (4-0) J. Dutoit.

KSV Rumbeke:

K. Vonck, B. Sucaet (77' G. Riolo), L. Tyvaert, H. Cool, J. Van Exem, J. Kindt, R. Woodruff, J. Dutoit (86' A. Lejthija), N. Maertens (77' M. Decoene), M. Vermeersch, N. Vermaut.

Verslag Kurt Maddens