KSV Rumbeke scoort de gelijkmaker in slotminuut !!!!!

IMG 9731

Zondag 4 augustus mocht KSV Rumbeke op eigen veld de mannen van KFC Varsenare ontvangen voor de tweede wedstrijd in de beker van West-Vlaanderen. Vorig seizoen kon KSV Rumbeke twee keer winnen van Varsenare met 5-0 en 1-2. 

IMG 9604

Al vlug zagen we dat beide ploegen aan elkaar gingen gewaagd zijn. KSVR in de begin periode een kans afdwingen maar het was net niet. Enkele minuten later kwam Varsenare opzetten en werd hééél heet aan het doel van onze K. Vonck, maar zoals we hem kennen een kat in zijn goal. Onze goalie kon nog net verhinderen dat de bezoekers de openingsgoal scoorden. Beide ploegen gingen resoluut opzoek naar de openingstreffer. De doelkansen waren wat gering maar beide ploegen konden mooi voetbal op de mat brengen. Aangenaam om naar de wedstrijd te volgen. Aantal vrije trappen aan beide kanten waren net niet goed genoeg om het leer echt te prikken tegen de netten. We gingen rusten met een 0-0.

IMG 9612

IMG 9630

IMG 9659

Tweede helft veranderde er echt niet veel aan het spelbeeld. Pas in het laatste kwarrt van de wedstrijd kwam er gevaar. N. Vermaut kon het leer nog net naast doel schieten. In de 81ste minuut kon Varsenare na een mooie actie de 0-1 de netten vlammen. KSVR bleef niet bij de pakken zitten en wilde absoluut ook hun goaltje meepikken. In de 87ste minuut kon M. Vermeersch een prachtige actie maken en een lekkere assist geven richting B. Van Coillie maar hij zag het leer net over het doel belanden. KSVR bleef strijden tot de laatste minuut en dat resulteerde, B. Van Coillie kon doorbreken op de rechterkant en met een heerlijke assist kon hij G. Riolo bedienen en op zijn beurt kon G. Riolo de gelijkmaker tegen de netten knallen 1-1. Dit was dan ook logische uitslag van een aangename voetbalnamiddag/avond op het Rumbeekse Sportpark waar beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. 

IMG 9672

IMG 9724

IMG 9732

IMG 9666

Eindstand:

KSV Rumbeke - KFC Varsenare : 1 - 1 (pen. 5-4)

Scoorden:

81' (0-1),

89' (1-1) G. Riolo.

KSV Rumbeke:

K. Vonck, B. Sucaet, L. Tyvaert (45' M. Decoene), H. Cool, J. Van Exem, R. Woodruff, J. Dutoit (45' G. Riolo), A. Lejthija, N. Maertens (62' E. Geldhof), M. Vermeersch, N. Vermaut (80' B. Van Coillie)

Verslag en foto's: Kurt Maddens

IMG 9690