vr 16-11-2018 : Prov. Beloften - KSV Bredene : 6 - 1

"Ruime zege na een blitse start."

Beoften Bredene kopie

Op een kille vrijdagavond halverwege november mochten we de kustjongens uit Bredene ontvangen op ons Rumbeeks Sportpark. Terwijl in de kantine de supporters en sympathisanten van KSV Rumbeke genoten van de streekbieravond konden ze de wedstrijd van onze KSVR-Boys meepikken. 

De bezoekers kwam al snel in de eerste minuut onze goalie opzoeken maar zonder enig gevaar. Zodra onze machine op gang was geraakt konden we al in 2de minuut de weg naar het doel vinden. H. Verduyn kon een prachtige assist aanleveren naar A. Tyvaert die op zijn beurt het leer lekker in doel catapulteerde 1-0. Onze KSVR-boys geraakten meer en meer dreef en lieten de bezoekers weinig tot balovername. In de 6de minuut hoekschop voor KSVR. E. Geldhof achter de bal en kon het leer heerlijk tegen de netten prikken 2-0. Amper 3 minuten later opnieuw hoekschop en terug E. Geldhof achter de bal. Het leer ging vliegensvlug voor doel waardoor A. Tyvaert met lekker kopballetje het leer tegen de netten kon prikken 3-0. KSVR liet de bezoekers eventjes komen en ze geraakten ietsje meer in de wedstrijd. Op het kwartier via een hoekschop kon Bredene het leer tegen de palen schieten. KSVR bleef maar voortdurend opzoek naar meer. Maar de bezoekers gaven niet op en konden enkele doelkansen afdwingen zonder enig gevaar tot iets over het halfuur was het wel raak voor de bezoekers. Dit via een hoekschop zagen ze het leer tegen de paal belanden in een rebound konden ze met een harde knal het leer tegen de netten vlammen 3-1. Door deze tegengoal werden onze KSVR-boys wakker geschud. KSVR terug meer in de wedstrijd kort voor affluiten kon T. Ketels een voorzet richting onze voorlinie geven maar een verdediger onderschepte het leer en wilde de bal terug spelen naar zijn eigen keeper maar dat liep foutaf en de bal ging al strompelend in het doel 4-1. Op slag van rust kon H. Verduyn toch zijn goaltje meepikken en de 5-1  ruststand op het bord zetten. 

Tweede helft waren onze mannen terug aan de overmacht, de ene doelkans na de andere kwam op een dienblad voorgeschoteld maar werden allemaal net niet goed benut. De bezoekers kwamen enkele keren piepen maar onze goalie en gasten gaven geen krimp en hadden alles onder controle. Het duurde tot in de 69ste minuut wanneer B. Van Coillie een lekker assist geeft aan E. Geldhof die op zijn beurt met een heerlijk schot het leer tegen de netten vlamde 6-1. KSVR bleef het veld overwicht te hebben van 2de helft maar kon tot het eindsignaal niet meer scoren.

Proficiat KSVR-Boys voor jullie inzet en steeds voor de volle 100% gedrevenheid op het veld. Trainersteam is trots op jullie!!!

KSV Rumbeke:

N. Deleye, M. Ketels, R. Lievens, A. Lejthija, T. Ketels, E. Geldhof, B. Van Coillie, L. Kemel, J. Demeulenaere, A. Tyvaert, G. Declercq, H. Verduyn, P. Demeulenaere, A. Gillet, S. Vandekerckhove

Scoorden:

2' (1-0) A. Tyvaert,

6' (2-0), E. Geldhof,

9' (3-0) A. Tyvaert,

34' (3-1),

44' (4-1) owngoal,

45' (5-1) H. Verduyn,

69' (6-1) E. Geldhof

Verslag Kurt Maddens