vr 09-11-2018 : KSK Oostnieuwkerke - Prov. Beloften : 0 - 3

"KSVR-Boys winnen de Mandelderby"

Beloften Oostnieuwkerke 0 3 winst

Vrijdagavond 9  november stond er de Mandelderby op het programma voor de Beloften. Met een gerust gemoed gingen de KSVR-Boys richting Oostnieuwkerke om deze tegenstander in de ogen te kijken.

Al vlug bij aanvang van de wedstrijd zagen we direct dat onze KSVR-boys er goesting in hadden. We domineerden al vlug het overwicht en konden al enkele doelkansen afdwingen maar het lukte nog net niet. De thuisploeg was amper gevaarlijk. Na 10 minuten spelen kwam de thuisploeg effe piepen aan onze goalie maar deze had effe een rustige avond. Op een vlugge counter via E. Geldhof was het alle hens aan dek, E. Geldhof kon het leer voor doel werken richting L. Deseure die op zijn beurt het leer kon verlengen richting H. Verduyn die het leer in wat geharrewar in doel kon prikken 0-1. KSVR bleef verder doorgaan op hun elan en 5 minuten later opnieuw raak via H. Verduyn die het leer lekker tegen de netten kon vlammen 0-2. KSVR bleef de rest van de eerste helft heer en meester op het veld. Doelkansen kwamen zomaar voorgeschoteld maar gelukte net niet. Oostnieuwkerke kwam nog eens dreigen maar er zat geen gevaar in. We gingen rusten met een 0-2 voorsprong.

Bij de aanvangsfase van tweede helft waren de bezoekers die het meest kwam dreigen. In 2 minuten van de tweede helft had Oostnieuwkerke al meer gevaarlijk geweest dan in de volledige eerste helft. Onze KSVR-boys waren efkes minder bezig maar konden al vlug enkele keren dreigen bij de thuisgoalie. KSVR had in de tweede helft iets lastiger maar gaven niets weg. Op het uur werden we tot 10 man herleid, na 2x geel voor L. Deseure. KSVR bleef biet bij de pakken zitten en wilden absoluut de 0 houden en verder uitlopen. Doelkansen kwamen stilletjes aan terug naar boven. In de 78ste minuut kon onze jongste telg (S. Vandekerckhove) van de ploeg een mooie assist aanleveren richting E. Geldhof die op zijn beurt het leer fantastisch kon binnenkoppen 0-3. We kregen nog een aantal kansen maar deze werden niet goed benut om nog verder uit te lopen.

Proficiat KSVR-Boys voor jullie inzet en doorzettingsvermogen week na week. Jullie blijven er steeds meer dan 100% inzetten. Verdiende overwinning op Oostnieuwkerke. Vrijdag aanstaande 16 november mogen we de kustjongens uit Bredene ontvangen op ons Rumbeeks Sportpark om 20u en dezelfde avond is het nog streekbieravond in de kantine. Maar eerst focussen op de match vrijdag en na een goede afloop kunnen jullie zich loslaten gaan op de streekbieravond.

KSV Rumbeke:

M. Ketels, A. Maeyaert, R. Lievens, A. Lejthija, T. Ketels, E. Geldhof, B. Van Coillie, L. Kemel, J. Demeulenaere, A. Tyvaert, L. Deseure, H. Verduyn, P. Demeulenaere, A. Gillet, S. Vandekerckhove.

Scoorden:

12' (0-1) H. Verduyn,