wo 07-11-2018 : U11 - SC Oostrozebeke : 12 - 2

"Over verdiende overwinning"

IMG 4674

Iedereen keek uit naar de terugmatch voor de Cup Het Nieuwsblad. De 4-4 van de heenmatch bewees dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn, al was Rumbeke net iets dominanter dan Oostrozebeke ginds in de heenmatch. Maar wat we te zien kregen van Rumbeke was andermaal van hoog niveau.

De spelers waren enorm zenuwachtig, als je dan op zo'n moment het kan waarmaken is dit klasse! En ze deden het, en hoe!! Ze maakten brandhout van de tegenstander! Hoe Oostrozebeke zich ook weerde, er was geen houden aan dit team! Oostrozebeke verloor op de duur de moed, dat zag je ook naarmate de match vorderde. De eindstand was maar liefst 12-2!!! Onverhoopt, niet te voorspellen maar oververdiend! We gaan naar de 2de ronde! De vreugde was dan ook enorm. Maar even grote winnaars van de avond zijn de overige u11 spelers, die niet geselecteerd waren voor deze match. De woensdagtraining was speciaal een uurtje vervroegd zodat we met z'n allen konden gaan supporteren voor de ploegmakkers! Ze zorgden samen met de vele opgekomen supporters voor een echte "9de man, wat ongetwijfeld mee zorgde voor deze schitterende prestatie op het veld! Van jaloezie of boosheid wegens niet geselecteerd was geen sprake!

De jongens bestormden het veld na het laatste fluitsignaal en vierden als één groep de overwinning! Kippevelmoment voor de trainers en staf! Dikke proficiat aan de ganse U11 ploeg, ook aan de ouders dikke merci voor de steun! Op naar de volgende ronde!

Verslag Davy Caen