za 03-11-2018 : GU13 - KSKV Zwevezele : 1 - 0

"Nipte winst tegen een sterke ploeg"

Vandaag thuis tegen Zwevezele, de heenwedstrijd gewonnen met 3-5.

Eerste helft speelden we heel goed er werd van achteruit opgebouwd en mooi samen gespeeld. We kregen kleine kansjes, maar konden er geen van benutten en Jurre onze keeper stond er gewoon wanneer het nodig was en het was vechten voor iedere bal.

De tweede helft was een weerspiegeling van de eerste helft beide ploegen probeerden te voetballen en kregen kansen, maar beide doelmannen waren sterk en net voor affluiten kunnen wij een kans benutten die Esteban mooi afwerkt 1-0.

De derde helft zijn we gewoon blijven voetballen met mooi voetbal te brengen en dit lukte ons heel aardig. We konden terug niet goed genoeg afwerken en soms liepen we wel eens op een counter maar daar was onze keeper en zijn verdedeging was sterk waardoor we de nul bleven houden.

Vierde en laatste helft hebben we gewoon goed blijven spelen, maar geen onnodige risico meer nemen en hebben die wedstrijd dan ook mooi uitgespeeld zonder te veel moeite. Zo halen we een 6 op 6 tegen een sterke ploeg.

Ben enorm fier op mijn spelers die nu al veel meer samen praten en spelen, ook de mentaliteit in de ploeg zit op dit moment heel goed, dikke pluim voor de gewestelijke U13. Voel me echt trots op jullie mannen !!!!!!!

Verslag Diego Ver Eenooghe