za 03-11-2018 : U6 in actie tegen KVP Gits en KSK Wenduine

"Onze jongste telgen van de club leven zich volledig uit"

U6 in actie 1

Zaterdag 3 november stonden de allerjongste telgen van KSVR op de grasmat om Gits en Wenduine in de ogen te kijken. Trainster Nele omschrijft hoe ze het heeft meegemaakt op deze frisse ochtend.

Het was misschien wat gevroren maar onze jongste voetballertjes van de club zagen daar niet tegen op! We hadden 2 wedstrijden op het programma, nl. KSVR-Wenduine en KSVR-Gits. Gits speelt nog geen competitie en kwam wedstrijdritme opdoen. Wenduine speelt dit jaar voor het eerst in competitie en wist al wat 2 tegen 2 zo allemaal inhoud. Wij hadden een selectie van 20 spelers klaar voor de 2 wedstrijden, Gits kwam opdagen met 12 spelers en Wenduine met 5 spelers. Met op 2 duivelveldjes met elk 4 pleintjes en nog een extra pleintje ernaast konden we beginnen aan een gezellig potje voetbal.

6x6 minuten voetballen, bij de ene is dat al iets lastiger dan de ander maar de gedrevenheid van de kids is telkens iets moois om te zien. De evolutie in deze goeie 2 maanden dat we bezig zijn is al goed te merken. Een dribbel hier, een kapbeweging daar en zelfs die prachtige voorzet zodat de andere enkel nog de bal in doel moet trappen is mooi om te zien. Die vreugde op de gezichten van alle spelers is gewoon top. Daar doen wij als trainers van de U6 het voor.

Wij zijn trots op wat onze kleinsten al bereikt hebben tot nu toe.

Verslag en foto Nele Mostaert