za 03-11-2018 : Jong Vijve - U11Q : 3 - 6

"Verdiende overwinning"

IMG 5612 kopie

Op verplaatsing naar Sint-Eloois-Vijve, Matthieu Degryse, Robbie, Thomas, Louis Mercier, Jules, Kasper, Aitor, Senne, Seppe en keeper Maxant moesten de klus klaren.

Met de afwezigheid van ervaren rotten Charles, Jisse , Basile en Emile zouden ze 110% alert moeten zijn! Dit was niet echt het geval in het eerste kwartier, logische tussenstand 1-0 voor Jong Vijve! In het tweede kwartier toonde Rumbeke wel degelijk hun kunnen! Ze vochten zich opnieuw in de wedstrijd en waren baas tegen een verrast Jong Vijve. Stand na 30 minuten: 1-3 voorsprong! Jong Vijve kwam ook terug in de match en scoorde tegen, het werd een mooie match met mooie, pittige duels. Toch bleef Rumbeke de betere ploeg en kwamen we nooit echt in de problemen.

De eindstand was uiteindelijk 3-6! Mooie en verdiende overwinning, proficiat jongens!!

Verslag Davy Caen