vr 26-10-2018 : KWS Oudenburg - Prov. Beloften : 0 - 4

"KSVR-Boys winnen verdiend op Oudenburg"

beloften oudenburg kopie

Vrijdagavond 26 oktober gingen de manschappen van trainer P. Bailliu richting Oudenburg voor de 9de competitiewedstrijd dit seizoen. 

KSVR begon wat moeizaam aan de wedstrijd. De thuisploeg kwam al snel eens piepen bij onze goalie maar zonder echt gevaar. KSVR groeide in de wedstrijd en al vlug veranderde dat in het creëren van doelkansen. De thuisploeg stond met een mix van jong en oud op het veld in tegenstelling van onze KSVR-boys waar we opnieuw de jongste telgen op het veld hadden. Na een aantal verwande doelpogingen van onze KSVR-Boys kon R. Vandewalle in de 18de minuut met een heerlijke treffer de netten voor de eerste maal doen trillen 0-1. KSVR bleef maar doelkansen aan één breien maar de thuisgoalie stond attent te keepen. We kregen doelkansen op een dienblad voorgeschoteld maar het lukte allemaal net niet. Je zag dat onze jonge telgen meer wilden dan dat enig goaltje. Onze goalie M. Ketels had een rustige eerste helft in een miezerig weertje. Net voor de rust kon Brent zijn toverkunsten boven halen en trof van ver uit de 16 de paal, kort erop zag hij zijn schot over doel vliegen. We gingen rusten met een 0-1 voorsprong en tijd voor een warme tomatensoep met balletjes. 

"Gouden wissel"

Tweede helft bleven onze jonge KSVR-Boys resoluut voor gaan. We bleven verder gaan op onze elan, onze jongste telg van de groep, kreeg enkele kansen zelfs een reuze kans die hij onbenut links liet liggen. Thuisploeg kwam af en toe eens dreigen maar echt gevaarlijk waren ze niet. Op het uur spelen kon A. Gillet op onze eigen helft een heerlijke assist geven waardoor hij L. Cardoen op wandelen stuurde en die op zijn beurt koelbloedig de 0-2 tegen de netten vlamde. KSVR bleef maar de ene kans na de andere creëeren. Ons lopende haantje L. Kemel kreeg nog enkele kansen maar het wilde voor hem niet lukken om een goaltje mee te pikken. In de 77ste minuut konden we een hoekschop nemen en via het hoofd van een thuisspeler ging het leer tegen de netten 0-3. Na dit doelpunt mocht ons herverrezen P. Demeulenaere na een lange kwetsuur nog eens proeven van het voetbal op de grasmat. P. Demeulenare mocht ons lopende haantje L. Kemel vervangen en taak die niet voor iedereen weg gelegd is. En jawel in de 83ste minuut was het zover, wat bij L. Kemel niet lukte, lukte het wel bij P. Demeulenaere die de 0-4 heerlijk in de kruising kon trappen. Als je van een gouden wissel kan noemen. De thuisploeg wilde resoluut hun openingsgoal nog scoren maar dankzij onze verdediging en onze attente goalie M. Ketels konden we de 0 houden. 

Proficiat Boys en Jonkies voor jullie prestatie in Oudenburg, dankzij deze overwinning en de ploegen die voor ons stonden die punten lieten liggen pronken we nu mooi op de 2de plaats in de rangschikking. Komende vrijdag staat er een topper op het programma en ontvangen we de kustjongens uit Blankenberge op ons Rumbeekse sportpark om 20u !!!!!!  

KSV Rumbeke: 

M. Ketels, R. Lievens, A. Lejthija, T. Ketels, L. Deseure, B. Van Coillie, L. Kemel, E. Geldhof, A. Gillet, S. Vandekerckhove, R. Vandewalle, P. Demeulenaere, G. Declercq, L. Cardoen, A. Ghergu

Scoorden:

18' (0-1) R. Vandewalle,

61' (0-2) L. Cardoen,

77' (0-3) owngoal,

83' (0-4) P. Demeulenaere.

Verslag Kurt Maddens