vr 19-10-2018 : Prov. Beloften - KSV Jabbeke : 4 - 1

"Dolle zeven minuten in tweede helft resulteerde tot een overwinning"

beloften eernegem

Vrijdagavond 19 oktober ontvangden we de mannen uit KSV Jabbeke op het Rumbeekse Sportpark. Onze KSVR-Boys mocht hen letterlijk en figuurlijk in de ogen kijken. Op papier een gemakkelijke klus, maar voetbal is voetbal en de wedstrijd moet altijd gespeeld worden. 

In de eerste minuten van de wedstrijd konden we eigenlijk al op voorsprong komen via A. Tyvaert die alleen op de bezoekende goalie afstuifde maar zag het leer naast doel belandden. KSVR wilde echt wel de openingstreffer zo vlug mogelijk scoren, maar de bezoekers verhinderden dit. Ze boden stevig weerwerk en konden enkele doelkansen creëeren maar zonder gevaar. KSVR haalde alles uit de kan, maar op bepaalde momenten waren we te lax. Na aantal verwoeste pogingen wilde het net niet lukken. A. Gillet kon net buiten de 16 een pegel van een schot richting doel afvuren maar de attente goalie van KSV Jabbeke haalde zijn toverkunsten uit om deze uit zijn doel te weren. Verloop van de eerste helft ging redelijk op en neer. Voor onze KSVR-Boys lukte het 5 minuten voor affluiten. B. Van Coillie kon het leer prachtig in de loop van L. Kemel afvuren die op zijn beurt met het leer aan de haal ging en koelbloedig de verdiende goal tegen de netten kon vlammen 1-0.  

"Haantje de voorste"

Onze KSVR-Boys kwamen in de tweede helft gretiger uit de kleedkamer, je zag dat KSVR meer wilde dan die ene goal. In de 51ste minuut kon T. Ketels een lange bal geven richting ons haantje de voorste R. Vandewalle die op zijn beurt koelbloedig met een vlammende schot de 2-0 tegen de netten kon prikken. KSVR bleef constant druk zetten en dat resulteerde in prachtige combinaties en prachtig voetval van onze mannen. In de 57ste minuut kon A. Gillet met een prachtig schot de 3-0 op het bord zetten. Amper 1 minuut later dook R. Vandewalle terug op om het leer lekker tegen de netten te duwen 4-0. KSVR bleef domineren om eventueel verder uit te lopen en proberen de nul vast te houden. Jabbeke kwam enkele keren piepen bij onze goalie, maar 5 minuten voor affluiten kregen de bezoekers toch hun eerredder voorbij onze goalie 4-1. 

Eerste helft was ietsje minder voor onze boys, maar hebben zich goed herpakt in de tweede helft en dat resultuurde. Proficiat mannen met deze mooie overwinning. Trainersteam P. Bailliu, K. Maddens en P. Maddens zijn opnieuw trots op jullie prestatie en vechtlust tijdens de wedstrijd. 

KSV Rumbeke:

M. Ketels, R.Lievens, A. Lejthija, T. Ketels, B. Van Coillie, L. Kemel, J. Demeulenaere, E. Geldhof, A. Verfaillie, A. Gillet, S. Vandekerckhove, R. Vandewalle, L. Cardoen, A. Tyvaert, W. Remaut

Scoorden:

41' (1-0) L. Kemel,

51' (2-0) R. Vandewalle,

57' (3-0) A. Gillet,

58' (4-0) R. Vandewalle,

85' (4-1).

Verslag Kurt Maddens