Tiëssa Pennynck speelster van KSVR Dames in het huwelijksbootje gestapt !!!!!!

Tiessa 2 kopie

Woensdag 29 mei 2019 was de dag voor speelster Tiëssa Pennynck van de KSVR Dames, want het was de dag van haar leven. Moorslede was the Place to be voor Tiëssa.

In het stadhuis van Moorslede mocht ze het ja-woord geven aan haar kersverse man Elias Devloo. Deze dag stond helemaal in het teken van Elias en Tiëssa. Er werd enkel voor de wet getrouwd op woensdag 29 mei 2019. 

Zaterdag 8 juni 2019 volgt er nog een ceremonie aan het meer in Macedonië. Inderdaad je leest het allemaal goed Macedonië !!!! Hoe kom je erop om in Macedonië nog een ceremonie te doen.

"Een vriendin van mij haar vader woont daar en we zijn al een paar keer op reis geweest naar Macedonië. We hadden het erover dat we trouwden. Hij zei: 'waarom trouwen jullie hier niet!!' Zo begon de gedachte om in Macedonië te trouwen."

Tiëssa Pennynck

Bijna de volledige voetbalploeg van onze KSVR Dames gaat aanwezig zijn in het mooie Macedonië om hun speelster Tiëssa de dag van haar leven bij te wonen en te beleven.

Webteam en de ganse familie van KSV Rumbeke wenst Tiëssa en Elias veel succes en proficiat met jullie huwelijk. 

Tiëssa heeft belooft om een samenvatting en groepsfoto met haar medespeelsters door te sturen naar de redactie van de website om iedereen van onze supporters mee te laten genieten van hun beleving in Macedonië.

Tiessa 1 kopie