zo 06-05-2018 : U6 op tornooi in KSV Diksmuide

"Leerrijk voor de kinderen"

U6 in diksmuide brugge

Zondag 6 mei gingen onze allerjongste telgen van KSV Rumbeke onder leiding van trainer Davy Sanders richting de terreinen in de Pluimstraat te KSV Diksmuide. Tornooi georganiseerd door partnerclubs KSV Diksmuide en Club Brugge.

KSVR moest het opnemen tegen o.a. Dosko Beveren, Poperinge, Diksmuide, Mandel United,....... tussen de matchen door waren er tal van spelletjes waar ze het beste hun zichzelf konden geven. Trainers van Club Brugge en Diksmuide gaven de oefeningen en trainers van de deelnemende ploegen stonden natuurlijk bij hun mannekes op het veld tijdens de wedstrijden.

"Belevenis was heel leuk en echt leerrijk voor de kinderen, veel nieuwe oefeningen en mooie matchkes van onze U6 gezien. Zeker voor herhaling vatbaar" zei een fiere trainer van de U6 Davy achteraf.

U6 in diksmuide brugge1

Foto's Davy Sanders