KM-Webdesign/KM-Photography

vr 13-04-2018 : K. Sp. Club Blankenberge - KSVR Prov. Beloften : 4 - 0

"Verdiende nederlaag tegen een goeie tegenstander"

IMG 7981 0 kopie

Vrijdagavond 13 april (jah, vrijdag den 13de) gingen de manschappen van P. Bailliu richting de kust namelijk Blankenberge om te strijden voor plaats 2 in het klassement. 

Wedstrijd was nog maar amper gestart of we moesten al op achtervolgen, nog geen minuut gespeeld en de thuisploeg stond al 1-0 voor. Onze blauw-witte mannen waren nog niet bij de les. Maar we bleven niet bij de pakken zitten, we creëerden enkele kansen waaronder J. Decoene zijn schot voorlangs het doel zag passeren om naast het doel over de doellijn te stranden. KSVR bleef maar zoeken om de gelijkmaker tegen de netten te duwen maar een attente goalie en attente verdediging van Blankenberge hield alles proper bij hen. Tot in de 21ste minuut een speler van de thuisploeg het leer keihard richting ons doel schoot en onze goalie kansloos was om deze uit het doelkader te halen 2-0. Onze mannen bleven vechten om toch de openingsgoal voor KSVR te scoren maar aantal minuten voor de rust kon A. Lejthija het leer nog net vanop de doellijn wegtrappen. We gingen rusten met een 2-0 achterstand.

"Vrijdag den 13de"

Tweede helft konden we nog iets meer dreigen maar zoals de eerste helft bleef het bij aantal doelpogingen zoner resultaat. We wilden absoluut die openingsgoal scoren maar het wilde allemaal net niet lukken. Heeft vrijdag de 13de daar iets mee te maken, we zouden het bijna geloven met al onze christelijke opgevoede spelers in de spelersgroep. Iets na een uur wedstrijd kon de thuisploeg verder uitlopen tot 3-0 en amper 4 minuten later was het terug kassa kassa voor de thuisploeg 4-0. Maar onze mannen bleven doorgaan om toch die eerredder te scoren. Jammer maar helaas het wilde maar niet lukken. Een verdiende nederlaag tegen een goeie tegenstander met veel maturiteit in de ploeg. 

Al bij al de trainersstaf toch tevreden met jullie inzet tijdens deze wedstrijd. Jullie hebben alles gegeven wat je kon, maar ja we zullen de schuld maar op vrijdag den 13de steken. 

Komende vrijdag 20 april staat al de laatste competitie wedstrijd op het programma voor de Prov. Beloften en deze werken we af op het Rumbeekse Sportpark tegen KFC Varsenare om 20u. Hopelijk kunnen we dit seizoen mooi afsluiten met een 3-punter. Kom alvast met z'n allen af vrijdagavond 20 april om 20u naar het Rumbeekse sportpark om als 12de man achter de Provinciale Beloften te staan om de overwinning binnen te halen en om de 3de plaats op onze naam te plaatsen. 

KSV Rumbeke:

Ketels M., Creupelandt A., Lejthija A., Lievens R., Tyvaert R., Patoor A., Maertens N., Van Coillie B., Decoene J., Vandewalle R., Gillet A., Ketels T., Desal F., Cardoen L.

Scoorden:

1' (1-0),

21' (2-0),

63' (3-0),

67' (4-0)

Verslag Kurt Maddens