KM-Webdesign/KM-Photography

 

za 14-04-2018 : FC MU Izegem-Ingelmunster - KSVR U7E : 4 - 14

"Terminators waren de max vandaag!!!!"

IMG 6840 3

Vandaag stonden de terminators op het kunstgras veld van Izegem met knikkende knietjes, je hoorde bijna hun gepantserde harnas trillen. Maar na de bespreking in de kleedkamer stonden ze klaar met volle moed en zelfvertrouwen op de mat.

Eerste kwartier werd al vlug duidelijk, 0-1 werd al direct geantwoord met 1-1 en 1-2 konden we ook niet houden en zo starten we het tweede kwartier met 2-2.

Tweede kwartier bleven onze terminators gedreven en volgden er prachtige één-tweetjes met super afwerking tussen de palen. Met dank aan 2 blauwe smurfen die de flanken kwamen versterken en zo gingen we de tweede rust in met 4-5..

Derde kwartier kregen de mannen en meisje van Izegem een dipje en wij werden er ook niet sterker op waardoor wij het moeilijk begonnen te krijgen maar we bleven stand houden.

Na een stevige oplapbeurt en wat olie op hun scharnieren van hun pantsering begonnen we aan het vierde kwartier. Maar de tips van de trainer werd overbodig ze deden perfect wat ze moesten doen en vochten verder met als resultaat een sterke overwinning 4-14.

Super gespeeld jongens ik kan niet anders zeggen dan positief commentaar, echt ik ben mega trots op de 2 smurfen en mijn terminators. Bedankt jongens voor jullie inzet het was echt top.

Verslag Giovanni Degroote