KM-Webdesign/KM-Photography

zo 11-03-2018 : FC MU Izegem-Ingelmunster - KSVR U7M : 8 - 8

"Derby eindigt op een gelijkspel"

IMG 6957 3 450px

Vandaag gingen de mannekes van trainer Kevin Debie richting de geburen van FC MU Izegem-Ingelmunster, Diego Ver Eenooghe was vervangende afgevaardigde voor één keer.

De eerste helft werd ik echt verbaast hoe die spelers van Rumbeke heel sterk starten en echt mooi voetbal speelden. We komen op voorsprong met een doelpunt van Basil met een goede pass van Lennert en even goed afgewerkt van Basil die ook de tweede scoorde na een goede pass van Floris en terug goed afgewerkt. Volgende actie bleef de bal een beetje hangen voor doel en Basil kan afwerken, einde eerste helft 0-3.

De tweede helft hebben we beginnen te roteren van plaatsen en zag je soms aan het spel van een speler dat hij het niet gewoon is en niet zijn beste plaats is, bij die leeftijd is het nog zoeken en afwegen en daarom doet trainer Kevin dit ook heel goed. We blijven wel de wedstrijd in handen nemen en blijven we voetbal spelen waar we soms eens een kansje missen, maar het 4de doelpunt kon ook niet uitblijven. Afwerking van Lennert met een harde knal. De tegenstander begon toen ook mee te spelen en hun 1ste doelpunt kunnen ze scoren op een counter mooi uitgespeeld 1-4. Onze keepster kon er niks aan doen want heel de wedstrijd blijven keeperen op een tammelijk hoog niveau .

De derde helft was ons minste goede helft dat we speelden, plots konden we bijna niet meer scoren in die helft en de tegenstander heeft er gebruik van gemaakt dat onze spelers het plots minder deden en krijgen we plots 2 doelpunten binnen een misverstand tussen Fran en Boris en trappen ze hem binnen. De andere is met een schot tegen de paal en de volgende loopt hem in het doel 3-4. Wij kunnen ook nog eens scoren tussen een goede pass van Lennerd naar Basil en werkt goed af 3-5. Je zag direct aan sommige spelers die dachten dat het al binnen was, integendeel zij kunnen ook nog 2x scoren 5-5.

De vierde helft waren wij weer wat sterker in het voetbal spelen en toch komen we op achterstand 6-5  we bleven proberen te voetballen, door passjes te geven en terug te krijgen en mee te gaan naar voren en misschien is daar het verschil dat we krijgen. Nog enkele kansen, maar minstens eentje te veel. Jullie inzet was oké en het proberen van voetbal te brengen was heel hoog vanmorgen, zo komen we op de eindstand van 8-8.

Ik heb er enorm vangenoten om eens terug bij een ploegje van U7 te mogen mee gaan. En heb een goeie ploeg gezien van onze blauwe smurfen zoals trainer ( Dirk ) het altijd zegd, met zo een ploegje kun je iets doen !!!!!!!!!! Ze luisteren enorm goed, proficiat aan onze keepster Fran en spelers Basil, Floris, Lennert, Jasper en Boris voor jullie inzet.

Een dikke pluim voor de ganse ploeg!!

Verslag Diego Ver Eenooghe