KM-Webdesign/KM-Photography

za 10-03-2018 : KSVR U10Q - KVP Gits : 4 - 6

"Ondanks rommelig voetbal was het toch nog een spannende match"

IMG 6863 3

Thuismatch tegen Gits, een degelijke tegenstander, dat wisten we van de vorige confrontatie dit jaar!

Door de hevige regenval de afgelopen dagen was een deel van ons terrein helemaal onder water komen te staan, voetballen op die strook leek onmogelijk, daarom besloot ik het plein 6 meter in te korten en zo deze strook eruit te halen. Dit was duidelijk te zien aan het spelverloop. Er was veel minder ruimte dan normaal. Iets wat Rumbeke duidelijk minder lag.

Mooi voetbal brachten de jongens niet of nauwelijks. Maar ook onze tegenstander bracht niet het mooiste voetbal om zien. Het was rommelig voetbal, en toch was het een spannende match wat de score betreft. Het ging de ganse match gelijk op maar het was toch Gits dat uiteindelijk met de overwinning ging lopen. Gits was net dat tikkeltje efficiënter dan Rumbeke verdiende dus wel deze overwinning! Proficiat aan onze tegenstander!

Verslag Davy Caen