KM-Webdesign/KM-Photography

za 10-03-2018 : KSVR PU21 - SC Zonnebeke : 3 - 1

"Verdiende overwinning"

U21 zonnebeke

Zaterdag 10 maart mochten onze U21 spelers nog eens in actie op eigen veld tegen de mannen van SC Zonnebeke. 

Onze blauw-witte manschappen voor één keer in het geel wilden absoluut deze wedstrijd winnen en gingen dan maar resoluut opzoek naar de openingstreffer. KSVR kreeg resum doelkansen voorgeschoteld maar het werd telkens net niet. De bezoekers kwamen af en toe eens dreigen maar zonder gevaar. Opeens was R. Vandewalle uit de start blokken geschoten na 15 minuten spelen kon hij de score openen 1-0. De bezoekers lieten het hier niet bij en wilden zo graag de gelijkmaker scoren en dat lukte hen ook via een voorzet konden ze de gelijkmaker binnen koppen 1-1. KSVR bleef niet bij de pakken zitten. Onze mannen creëerden doelkansen de ene na de andere maar het scorend vermogen ontbrak. 5 minuten voor affluiten kon onze snelheidsduivel L. Kemel de 2-1 lekker binnschuiven. 

"Goallie Arne maakte de oversteek om penalty voor zijn rekening te nemen"

In de tweede helft gaven de bezoekers zich nog niet verloren ze kwamen enkele keren dreigen maar onze goallie A. Maeyaert stond attent te keepen. Maar ja zoals de voorbije weken kregen we opnieuw de doelkansen voorgeschoteld op meerdere dienbladen. De ene na de andere kansen werden allemaal net niet benut. In de 58ste minuut wees de scheidsrechter naar de stip in het voordeel van onze KSVR mannen. Onze goallie Arne mocht de oversteek nemen naar de andere kant van het veld om de penalty voor zijn rekening te nemen. Arne kon het leer snoeihard tegen de netten prikken een verdiende voorsprong van 3-1. Beetje per beetje begonnen de mannen van beide ploegen hun laatste adem aan het zoeken om nog de 90 minuten vol te krijgen op een zwaar veld. 

Jammer dat we zoveel kansen nodig hebben om te scoren, moesten we aan 100% afwerken was de uitslag veel hoger dan de 3-1 winst. Het was niet zo'n goeie wedstrijd van onze mannen, maar al bij al toch een mooie overwinning en zeker verdiende 3 punten, proficiat KSVR-Boys. Op naar de volgende wedstrijd nu aanstaande woensdag tegen KSK Steenbrugge. 

KSV Rumbeke:

A. Maeyaert, A. Lejthija, P. Demeulenaere, L. Kemel, R. Lievens, B. Van Coillie, A. Patoor, J. Desmet, J. Joseph, T. Ketels, R. Vandewalle, R. Haidary, F. Desal, L. Leurs

gele kaarten:

82' P. Demeulenaere 

scoorden:

15' R. Vandewalle (1-0),

27' (1-1),

40' L. Kemel (2-1),

58' A. Maeyaert (pen. 3-1)

Verslag Kurt Maddens