KM-Webdesign/KM-Photography

za 10-03-2018 : Hulste Sp. - KSVR GU13E : 1 - 4

"Deugddoende overwinning in Hulste"

U13 Pedro 1 450px

Na onze collectieve offday in Club Roeselare stond na een weekje bye Hulste op het programma. Vrijdag kwamen we nog eens terug op die videobeelden en zagen we dat we beter één en ander bijstuurden om een nieuwe afstraffing te vermijden. Tijd dus om vandaag één en ander recht te zetten, al mag er gerust bijgezegd worden dat we deze keer wel sterker vertegenwoordigt waren dan vorige wedstrijd. We begonnen met een valse start en kwamen al vroeg in de wedstrijd 1-0 achter.

Hulste begon sterk, wij hadden tijd nodig om op gang te komen. Naar mate het eerste kwartier vorderde groeiden we in de wedstrijd en schoot het geloof in ons kunnen alleen maar als een raket omhoog. Het regende niet alleen druppels maar ook kansen bijeen, alleen was er hier eentje hierboven die ons alles deed lukken behalve te scoren. Ons spel was in het tweede kwartier beter en het was Samba die met een harde knal op afstand de bal in de linker bovenhoek mepte. Heerlijke goal die gelijkmaker en eindelijk prijs 1-1!

"Super Samba"

Het smaakte naar meer en we kregen ook meer, topspits Jonas schakelde mooi zijn mannetje uit en maakte 1-2 van, 'Super Samba' vandaag deed de score mooi uitlopen met alweer een prima afstandschot 1-3 in de linker benedenhoek. De verdediging liet weinig door met een sterk spelende Noah, Justine, Jente en Eppo en slaagde Hulste er toch in een schot tussen de palen te krijgen, maar Jesse haalde uit met enkele fantastische reddingen.

Creativiteit en inspiratie ten volle met Thijs, Gust, Louis, Samba en ja eigenlijk de ploeg op zichzelf in de hoofdrol. Ons voetbal werd er maar steeds beter met slimme keuzes en scherpe tegenaanvallen. Ook onze flankverdedigers kwamen naar hartelust mee infiltreren waaronder ik Jente enkele keren goed zien vertrekken. Op hoekschop van Gust verlengde Eppo, door de druk van Jonas werd het nog 1-4 Mooie wedstrijd, prima scheidsrechter, moddersliding in groep, vrolijke gezangen, kortom tevreden gezichtjes en daar doen we het toch zo graag voor!

Verslag Pedro De Witte