KM-Webdesign/KM-Photography

za 10-02-2018 : KSVR U10Q - KFCE Hooglede : 3 - 3

"Terechte uitslag in een mooie, boeiende partij!"

IMG 0871 3 900px

Eerst en vooral dikke pluim aan de mensen die verantwoordelijk zijn voor het eventueel aflasten van de matchen bij Rumbeke. Er werd van vrijdagmiddag al "paniekvoetbal" gespeeld door vele clubs en trainers na het zien van enkele vlokken sneeuw! Velen lasten dan ook al hun matchen af! Rumbeke niet, en dat was de enige juiste keuze, zo bleek achteraf!

De velden lagen er vanmorgen prima bij en de vele jeugdspelers konden toch doen wat ze het liefste willen doen op een zaterdagmiddag: VOETBALLEN!!! Hooglede was onze tegenstander, het werd een mooie gelijkopgaande wedstrijd met erg mooi voetbal van beide ploegen! We kwamen 1-0 voor, maar de vreugde was van korte duur, Hooglede maakte er in 3 minuten tijd 1-2 van! Rumbeke bleef vechten en scoorde de 2-2, maar ook Hooglede voetbalde op hoog niveau! Opnieuw kwamen we op voorsprong na één van de vele mooie acties: 3-2. We leken de wedstrijd te gaan winnen maar in de slotminuten scoorde Hooglede nog de gelijkmaker. Terechte uitslag in een mooie, boeiende partij! Volgende week wacht ons een zware opdracht, door de vele afwezigen (vakantie) word het moeilijk een ploeg op het veld te zetten, en de tegenstander is net niet van de minste... We moeten nl. naar Zwevezele, het word opnieuw alles geven, willen we het onze tegenstander moeilijk maken!

Verslag Davy Caen

Foto Kurt Maddens