KM-Webdesign/KM-Photography

za 10-02-2018 : KSK Oostnieuwkerke - KSVR U7M : 14 - 4

"Terminators ondervonden problemen door het winterweer"

IMG 6837 3

Er zijn minder trainingen door het weer maar dat zie je op het plein. Deze voormiddag vertrokken we richting Oostnieuwkerke met onze terminators.

We begonnen met volle moed op een ijzig plein. Maar de ijs terminators stonden vast gevroren, na 10 sec. stond het al 1-0. Oostnieuwkerke ging door met de doelpunten. Ik denk dat ze hun schouder en been onderdelen wilden sparen. Na 15 min stond het 6-1, dan maar sleutelen aan mijn machines, maar had niet genoeg antivries mee.

Zo werd het 2de kwart ook een ramp geen duels, naast de tegenstander lopen niets lukte en soms liepen ze zelfs verloren (gps werkte niet wegens de koude), nog nooit gezien. In de half time maar enkele reserve stukken gemonteerd en het werd beter maar nog niet top we konden nog 3 keer het doel vinden dus werd het 12-4.

Zonder antivries en reserve onderdelen liet ik het woord aan mijn delegatie. Wat niet slecht was. Ze dachten dat hun leider boos was en plots lukte het beter. Ze speelden beter en vlotter. Maar de doelpogingen waren net naast of op de paal. En sterk spelende tegenstander kreeg het plots moeilijk en onze keper ontdooide en ging er voor. Maar de terminators mochten pas op onderhoud na het fluitsignaal en eindigden op 14-4. Op naar de volgende wedstrijd met een trainer met gemengde gevoelens. Ze weten wat fout ging ze hebben het zelf gezegd da vind ik top. We zullen zien de volgende wedstrijd.

Verslag Giovanni Degroote

Foto Kurt Maddens