KM-Webdesign/KM-Photography

Za 13-01-2018 : VV Emelgem-Kachtem - KSVR U10 : 3 - 4

”Derby als oefenpartij nipt gewonnen door KSVR”

IMG 7470 3 kopie

U10 van trainer Davy kwam na de winterstop voor het eerst weer in actie in een oefenmatch tegen onze vrienden van Emelgem-Kachtem.

Bij Emelgem waren een paar sterkhouders niet van de partij, om het eerlijk te houden werd ook mijn ploeg aangepast en liet ik twee van U10's betere spelers thuis! Aan de rest om te bewijzen dat ze het ook zonder hen konden klaren, maar daar twijfelde ik als trainer eigenlijk niet aan! Iedereen vecht de laatste maanden voor wat hij waard is en elke speler is erg belangrijk in deze groep! Alhoewel, na 20 minuten wedstrijd stonden we 3-0 achter! Het zag er niet goed uit, ook omdat Emelgem-Kachtem de beter voetballende ploeg was! Maar toen kwam opnieuw ons gekende wapen naar boven, vechtlust en inzet!

“Vochten als leeuwen”

Onze jongens vochten als leeuwen en gaven niet op! Met nog één kwartier te spelen stond het zowaar plots gelijk! 3-3. Niet dat Emelgem werd weggespeeld, maar het mooi en iets sterkere voetballend vermogen van Emelgem werd ruimschoots gecompenseerd door de vechtlust van Rumbeke! Op enkele minuten voor affluiten scoorden we zowaar de winning goal! 3-4 werd de einduitslag!

De opgedaagd supporters kregen een erg spannende, mooie en faire match te zien!

Dikke proficiat aan Rune, Maxant, Robbie, Thomas, Emiel, Kasper, Basile, Seppe en Jisse!

Verslag Davy Caen

Foto Kurt Maddens