KM-Webdesign/KM-Photography

 

za 13-01-2018 : Dosko Beveren - KSVR PU21 : 2 - 4

"Knappe prestatie levert winst op in de derby"

IMG 7981 0 kopie

Zaterdagmiddag 13 januari vertrokken we met de PU21 richting onze buren van Dosko Beveren met een bang hartje maar positief ingesteld. Wegens de examenperiode van de vele studenten van de U21 gingen er 6 spelers van de U17 mee om ons team te versterken. 

Met in het achterhoofd dat het een derby is en waarschijnlijk moeilijk gaat worden, konden we al vlug in de wedstrijd de openingsgoal tegen de netten knallen via Anthony 0-1. Beide teams wilden deze match naar zich toe trekken en bij KSVR lukte dat nogal redelijk goed. In de 19de minuut kon Rinus doorbreken nadat Lander C. een perfecte assist kon aanleveren richting Rinus. Rinus zette alles op alles om het leer koelbloedig tegen de netten te prikken 0-2. 

Onze goallie Arne was attent en kon enkele kansen van Dosko verhinderen dat ze konden scoren. Met een 0-2 gingen we kleedkamers in. 

Tweede helft begonnen we terug scherp aan de wedstrijd, amper 5 minuten ver kregen we een vrije trap, Ad'tje legde het leer in de voeten van Tom die op zijn beurt een mooie voorzet op het hoofd van Alexandru kon plaatsen die plichtsbewust het leer tegen netten kopte 0-3. 4 minuten later kon Henri ook zijn goaltje meepikken 0-4. 

In de laatste 10 minuten schoten de thuisploeg wakker. In de 88ste minuut vonden ze eindelijk de netten van hun tegenstander 1-4. Voordien hadden ze al enkele kansen maar onze goallie Arne en Artur konden dit allemaal verhinderen. In de laatste seconden van de wedstrijd was er nog een fout in de 16 in het voordeel van de thuisploeg. Via de stip konden ze ineens de eindstand het bord plaatsen 2-4.

Proficiat aan alle spelers voor hun geweldige inzet. Dank aan de 6 spelers van U17. Trainersteam (P. Bailliu en K. Maddens) is terug gelukkig na afloop van de wedstrijd vooral voor jullie goede inzet tijdens de match!!!!

KSV Rumbeke:

A. Maeyaert, A. Creupelandt, T. Rousseau, A. Lejthija, H. Van Eeckhout, A. Ameye, A. Patoor, A. Verfaillie, L. Cardoen, A. Ghergu, R. Vandewalle, R. Heidary, L. Leurs

Scoorden:

8' (0-1) A. Verfaillie,

19' (0-2) R. Vandewalle,

50' (0-3) A. Ghergu,

54' (0-4) H. Van Eeckhout,

88' (1-4),

90' (2-4).

Verslag Kurt Maddens