KM-Webdesign/KM-Photography

vr 12-01-2018 : SVD Kortemark - KSVR Prov. Beloften : 2 - 5

"Overwinning pas in de laatste 4 minuten definitief zeker na een zenuwslopende wedstrijd"

beloften1

Vrijdagavond 12 januari gingen de manschappen van trainer Bailliu en afgevaardigden broers Maddens richting Kortemark. 

Bij Kortemark stond Bjarne Muylle op het veld een ex-jeugd-speler van KSV Rumbeke. Al vlug in de aanvangsfase kon Rinus doorbreken, na een slechte terugspeelbal van Kortemark naar hun doelman kon Rinus het leer onderscheppen maar hij zag zijn kans voorlangs het doel passeren. Amper in de 8ste minuut kon Kortemark als eerste het leer tegen de netten prikken. 

Onze mannen bleven zoeken naar de openingsgoal voor KSVR. Deze kwam pas in de 25ste minuut waar J. Decoene een prachtig assist kon aanleveren voor L. Kemel die het leer koelbloedig tegen de nettten duwde 1-1. Nog geen 1 minuut later klommen we op voorsprong via P. Demeulenaere 1-2. 

Kortemark begon terug wat meer te dreigen en in de 35ste minuut met een pegel van een schot was Maxime efkes gevloerd en kon de thuisploeg de cijfers op het bord terug op gelijke hoogte zetten 2-2. KSVR wilde meer dan een gelijkspel en via een prachtige hoekschop door de jarige van de dag E. Geldhof kon Ad'tje (A. Lejthija) de 2-3 binnen koppen. 

Na een spektakel van eerste helft gingen we met een kleine voorsprong de rust in 2-3. 

2de helft begonnen we terug met volle moed waar we toch wel het meeste veld overwicht hadden. De thuisploeg kwam regelmatig piepen maar dankzij een zeer attent volle keeper M. Ketels hield zijn netten schoon in de tweede helft. KSVR hield stand met het kleinste verschil. Kansen met de vloot maar net dat tikkeltje meer zat er niet in tot in de 86ste minuut vond Rinus plots de opening om de 2-4 tegen de netten te prikken. Nog geen minuut later kon de jarige van de dag E. Geldhof ook zijn goaltje meepikken en zo de eindstand 2-5 koelbloedig tegen de netten duwen. Alvast een dikke pluim voor onze keeper Maxime in deze match.

Proficiat KSVR-Boys voor deze prachtige overwinning. Met veel inzet en doorzettingsvermogen hebben jullie deze overwinning binnen gehaald. Trainersteam Peter B., Kurt M. en Peter M. zijn trots op jullie prestatie!!!!!

Dank aan Gheerardyn Glenn om de beloften aan te moedigen alsook de trouwe supporters van de beloften die als 12de man langs de zijlijn stonden. 

En we sluiten af zoals Fabio Desal zei na afloop van de match "hop, hop, hop paardje in galop....."

KSV Rumbeke:

M. Ketels, P. Demeulenaere, A. Lejthija, R. Lievens, M. Decoene, E. Geldhof, N. Maertens, L. Kemel , J. Decoene, R. Vandewalle, A. Gillet, A. Creupelandt, F. Desal, A. Patoor

Scoorden:

8' (1-0),

25' (1-1) L. Kemel,

26' (1-2) P. Demeulenaere,

34' (2-2),

36 (2-3) A. Lejthija,

86' (2-4) R. Vandewalle,

87' (2-5) E. Geldhof

Verslag Kurt Maddens