KM-Webdesign/KM-Photography

 

za 07-10-2017 : KSVR GU17K - SK Westrozebeke : 2 - 2

"Het lukte net niet...."

IMG 5894 3

Thuis moesten 13 spelers van Krist het opnemen tegen hun leeftijdsgenoten uit Westrozebeke. Op deze grauwe zaterdagmorgen zagen we een rustig begin van de match, met licht overwicht van onze blauwhemden. Kansen bleven echter uit, maar het leek wachten op de verlossende openingsgoal… De match was een beetje zoals het weer…

Omdat die openingsgoal in de eerste periode niet gevallen was, ging Rumbeke in de 2e 20 minuten nadrukkelijker vooruit spelen. En jawel, op een counter van Westrozebeke kon hun linksvoor de bal voor doel smijten, waar 2 van onze centrale verdedigers, en ook doelman Quinten aarzelden. Helaas deed hun snelle spits dat niet en stond het lichtjes tegen de gang van het spel in 0-1. Dat bleef gelukkig niet lang duren, want na wat geharrewar rond hun 16m-gebied kwam de bal plots voor de voeten van Jort, die met een gekruiste bal de gelijkmaker binnenschoot. En plots gingen we met volle kracht naar voor… We kregen in die 2e periode nog een paar heel HEEEEEEEEEL grote kansen, maar telkens lukte het net niet. En in plaats van een geruststellende 3-1 stand bleef het 1-1.

"Eindstreep kwam in zicht"

Na de pauze speelden onze blauwhemden een slechte 20 minuten. Van overwicht was er op dat moment geen sprake meer, al schoot Lars nog een opgelegde kans voorlangs… Jammer, maar we moeten ze rap vergeten, die 20 minuten.

Tijdens de laatste periode trokken we opnieuw vooruit, en toen Jort op links de achterlijn haalde, en terugtrok tot bij Emiel G., die beheerst binnenknalde, stonden we weer op voorsprong. Een mooie actie van Maarten op rechts, die door Lars tot bij Jort verlengd werd, leverde behalve een gekraakt schot niets op… Maar de eindstreep kwam in zicht… 1 keer nog kwam Westrozebeke over de helft, en helaas gaven we een vrije trap weg. Het was wel nog redelijk ver van ons doel, maar het schot ging mooi over de muur en onder de deklat binnen.

Een koude douche was het alleszins…

Soit, op naar beter!

Speelden en scoorden:

Quinten, Alexander, Rens, Thibault, Jitze, Victor, Luka, Emiel G. (1), Emiel D., Lars, Jort (1), Maarten en Kobe

Verslag Koen Malfait