zo 10-09-2017 : KNS Heule - Gew Res Danny : 1 - 6 (com.)

"Score nog mild na karrevracht aan kansen.........."

IMG 3541 3

We mochten starten met 2 verplaatsingen op rij en na onze eerste trip naar Emelgem mochten we nu naar Heule trekken. Zowel Heule als wijzelf waren met een nederlaag gestart en wilden nu de eerste driepunter binnenhalen. Heule kreeg maar 10 man uit hun bedje, wij gelukkig nog 12.

"Efkes geluk hier"

We starten furieus en gingen meteen op zoek naar de opening, na amper 5' kon het al 0-3 gestaan hebben, eerst kon Nelis Sabbe alleen oprukken naar de Heulse doelman die knap redde. Een voorzet van Tom Anseele werd gedevieerd door Sander Braeye maar die poging ging voorlangs en na een assist van Sander Pattyn tenslotte ontsnapte Tom Anseele ook nog alleen richting Heulse kooi maar opnieuw redde de Heulse doelman knap. Er gingen al stemmen op in de dugout dat de volgende hing hangen.......noteer dat maar........en ik maar schrijven !! Het was aan de overkant dat we plots op onze tellen moesten letten, onze doelman Quinten Carpels moest al zijn kunnen tonen op 2 schoten na elkaar. En dan was het weer aan ons, eerst mikte Gianni Vansteenkiste naast en de daaropvolgende kans van Tom Anseele werd opnieuw door de keeper gered. Halverwege kon een goeie voorzet van Sander Vynckier door Diego Varrewaere in één keer worden afgewerkt maar de bal ging naast. Na sterk opzitten van Nelis Sabbe kon hij de bal ontfutselen maar de keeper kon nu met beetje geluk redding brengen. Na een voorzet van Gianni Vansteenkiste kon Tom Anseele een kopbal plaatsen die ook net naast ging. En aan het halfuur gebeurde het dan toch, Tom Anseele kon nu de bal mooi tussendoor spelen en Diego Varrewaere mikte de bal naast de doelman tegen de netten................. Eindelijk de verdiende 0-1......En het was bijna meteen te herdoen, een vrije trap van Heule ketste op de dwarsligger......efkes geluk hier !!! Na een goeie voorzet van Sander Pattyn kon Sander Vynckier bijna de score verdubbelen maar de bal zoefde naast. Met een schitterende assist van Cedric Noseda kon Tom Anseele nog een keertje richting Heulse doelman opgaan, nu kon Tom wel scoren en zo de score net voor rusten verdubbelen. Kort daarna kon Tom Anseele nog een vluchtbal plaatsen maar die ging naast. Het laatste wapenfeit voor rusten was een poging van Sander Pattyn die net naast ging na voorbereidend werk van Gianni Vansteenkiste. Zo konden we met een 0-2 de rust intrekken al moest de wedstrijd eigenlijk hier al gespeeld zijn.

"Tom Anseele weer richting doel"

In de 2de helft stond de score al snel op 0-3 na sterk opzitten van Nelis Sabbe kon Tom Anseele zijn tweede lukken. Kort daarna volgde nog een individuele actie van Tom Anseele maar het eindschot miste richting. En de 2de grote kans voor Heule ketste weer op de dwarslat !! Kort daarop kon Tom Anseele weer richting doel trekken maar de Heulse goallie redde opnieuw. Rond het kwartier kende Heule nu wel pech, 2x naéén botste de bal op de paal. Een vrije trap van Sander Pattyn ging nog net naast. Met een mooie assist van Tom Anseele kon Nelis Sabbe net niet scoren, hij besloot over en Gianni Vansteenkiste zag zijn schot ook naast gaan. Rond het halfuur mikte ook Diego Varrewaere op de Heulse doelman en ook het schot van Sander Pattyn was het zelfde lot beschoren. En op nog een Heulse tegenaanval werd er nu wel gescoord....1-3! Dan volgde ook een kadermomentje voor onze ploeg, eerst mikte Gianni Vansteenkiste tegen de paal en ook Sander Vynckier zag zijn bal terugketsen maar Tom Anseele kon de rebound wel binnenleggen. In de slotminuten kon Tom Anseele nog scoren na een assist van Sander Vynckier en ook Tom Anseele kon nog een assist uitdelen waarmee Nelis Sabbe de eindstand kon vastleggen. 1-6. Yentl Vens probeerde die score nog uit te breiden maar zijn schot ging naast.

Tevreden met de winst maar............mits beter overleg en ploeggevoel kon de score hier een veel grotere omvang gekregen hebben. Toch proficiat voor de eerste driepunter en op naar de volgende !!

Geen gele kaarten

Doelpunten:

30' 0-1 Diego Varrewaere

40' 0-2 Tom Anseele

51' 0-3 Tom Anseele

83' 1-3

85' 1-4 Tom Anseele

87' 1-5 Tom Anseele

88' 1-6 Nelis Sabbe

Speelden:

Quinten Carpels, Chiel Potie, Cedric Noseda, Sven Hoorne, Sander Pattyn, Sander Braeye, Sander Vynckier, Gianni Vansteenkiste, Nelis Sabbe, Tom Anseele, Diego Varrewaere en Yentl Vens.

verslag: Danny Varrewaere