za 09-09-2017 : VV Emelgem-Kachtem - KSVR U10R : 7 - 8 (com.)

"Het was om je nagels om van af te bijten"

U10Diego1 kopie

Vandaag onze 2de wedstrijd van dit seizoen in en tegen VV Emelgem-Kachtem. Voor de éérste keer gewonnen met 7-8.

Ze hebben heel goed hun best gedaan, geprobeerd om goed samen te spelen en ook van uit hun plaatsen te spelen wat ook meestal lukte. De tegenstander legde het vuur aan ons schenen door ook goed voetbal te spelen.

"Keepster Amelie was heel sterk"

We hebben een mooie wedstrijd gezien van beide kanten. Onze keepster Amelie was heel sterk. Maar wij trokken aan het langste eind. We hebben mooie doelpunten gezien bij zowel mijn ploegje als bij de tegenstander, met veel inzet en veel passen, mooie afwerkingen. Het was om je nagels van af te bijten !!!! Telkens 1-0, 1-1, 2-1, 2-2 enz.. en zo liep het score verloop tot 7-8 in ons voordeel.

Een dikke pluim voor iedere speler die zich hebben ingezet en om zo'n mooie prestatie neer te zetten op het veld. Alvast een trotse trainer Diego.

verslag: Diego Ver Eenooghe