Sinterklaasfeest - 18 november 2018

"Sinterklaas Kapoentje"

sinterklaasfeest 24 hoofdfoto

We hebben een brief ontvangen van Sinterklaas. Speciaal voor de voetballertjes van KSV Rumbeke van U6, U7, U8 en voor hun broertjes en zusjes wil hij tijd vrij maken op zondag 18 november 2018.

Sinterklaas en zijn knechten vonden het vorig jaar super tof om langs te komen bij al de deugnieten van voetbalclub KSV Rumbeke. Sint en zijn knechten kijken nu al uit naar deze dag. Intussen is de Sint en zijn knechten druk bezig met het programma voor zondag 18 november 2018 aan het opstellen en in zijn agenda te zetten, zodat dit terug alles vlekkeloos kan verlopen. 

Sint en zijn knechten komen naar ons Sinterklaasfeest in de bijzaal van zaal OCAR aan het kerkplein te Rumbeke. Programma begint al vanaf 12u tot 14u met een heerlijke pasta buffet en vanaf 14u aanvang van een aantal opdrachten om de Sint en zijn knechten te verwelkomen. Meer info ivm de Sint op bezoek bij KSVR ontvang je eerstdaags via mail of meer info kan je verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Sint en zijn knechten houden onze website nauwlettend in de gaten vanuit Spanje. 

Foto Bart de Clercq