Schalke 04 auf Tournee voetbaldagen komt naar Rumbeke

"De inschrijvingen voor Schalke auf Tournee zijn geopend. Ben jij erbij?"

Mailchimp Banner 2

Beste spelers en ouders van KSV Rumbeke,

KSV Rumbeke, wordt op 28 t/m 30 augustus 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Tijdens de Schalke auf Tournee voetbaldagen ga jij twee dagen trainen als een echte jeugdspeler van die Königsblauen. Ook ga je een bezoek brengen aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen. Meld je dus snel aan via https://schalkeauftournee.nl/aanmelden/ en verzeker je van je plekje bij deze gave voetbalstage.

Inhoud van de voetbaldagen

Tijdens de eerste en derde dag ga je trainen volgens de visie van de jeugdopleiding van de Duitse topclub. De trainingen worden gegeven door trainers die worden opgeleid bij FC Schalke 04 en minimaal in het bezit zijn van een Trainer/Coach 3 licentie.

Inhoud stadionbezoek

De tweede dag bestaat uit een bezoek aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen, het stadion waar FC Schalke 04 haar thuiswedstrijden speelt. De reis zal per touringcar worden afgelegd en er is begeleiding aanwezig. Ook kun je je ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa`s en oma`s meenemen naar Duitsland. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Kosten voor een ouder zijn € 25,-. Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er op 28 augustus 2018 bij bent en meld je vandaag nog aan via https://schalkeauftournee.nl/aanmelden/

Mit Königsblauen Grüßen,

Het bestuur

Foto FC Schalke 04