GU17 sluit het seizoen feestelijk af

GU17 feestje 1

Vrijdagavond 11 mei vierde GU17 het seizoen feestelijk af, want in de competitie na nieuwjaar werden ze kampioen, dus een reden te meer om het seizoen feestelijk af te sluiten met een eindeseizoensfeestje of was het nu een kampioenfeestje. 

Feestneuzen die het feestje organiseerden waren Koen Malfiat, Christ Vandenbussche, Patrick Buyse en Krist Verfaillie met een heerlijke BBQ voor alle spelers van de GU17 en hun ouders. 

Krist (coach GU17) en zijn delegatie (hierboven al vermeld) mochten in totaal 54 personen verwelkomen zowel spelers en hun ouders. 

Natuurlijk begin je met een overheerlijk aperitiefje met enkele hapjes, gevolgd door een lekkere BBQ met een aantal stukken vlees, groentjes, patatjes, pasta,....... wat je allemaal kan bedenken bij een BBQ. 

Tijdens de BBQ kon iedereen nog genieten van een drankje of zelfs meerdere drankjes naar iedere zijn wens. 

Dank aan Luc Laconte om zijn accommodatie in gebruikleen te mogen gebruiken, waarvoor dank. 

Wat als je met voetballers opgeschept zit en een bijgelegen voetbalveldje in de tuin ligt. Iedereen amuseerde zich fantastisch.

Met een volgegeten buikje, achteraf genietend van een kop koffie en gebakjes, daarna nog wat drankjes nuttigen....... een gezellige avond, een babbeltje met alle ouders.....

"Feestje duurde tot iets na middernacht, het was een fantastiche avond, voor mij alvast een perfecte afsluiter van een prachtig voetbalseizoen" 

Coach Krist Verfaillie