KM-Webdesign/KM-Photography

KSVR Dames schitteren op hun eigen kalender !!!

IMG 1071 520px

Onze dames van KSV Rumbeke doen dit seizoen het voortreffelijk na 12 machten zijn nog steeds ongeslagen en pronken met het maximumpuntentotaal van 36 punten op kop van het klassement in 3de provinciale.

Voor het jaar 2020 brengen onze dames een eigen kalender uit, deze is vanaf heden beschikbaar bij één van de speelsters van de dames of in de kantine van het Sportpark vanaf vrijdagavond 22 november 2019 (open donderdagavond vanaf 19u, vrijdagavond vanaf 19u en op zaterdag en zondag) dit voor een democratische prijs van 8,00€.

In oktober op een prachtige zondag, wanneer de dames een thuismatch hadden werden de foto's ingeblikt. De ganse zondag werd er aan besteed met tussen door een matchke en achteraf nog enkele uren doorgaan om de overige foto's in te blikken om de kalender volledig te vullen. 

Enkele dagen later konden een deel van de dames en de trainer de foto's al bewonderen en goedkeuren, daarna werd alles in stroomversnelling gezet om deze op punt te zetten tot het eindresultaat dat je kan aanschouwen als je de kalender hebt aangekocht in de kantine of bij één van de speelsters van onze damesploeg. 

Ze zijn allemaal super trots dat ze eraan hebben mogen deelnemen en meewerken. Alles werd tot de puntjes voorbereid door de dames zelf. 

De Dames willen hierbij Kurt Maddens bedanken voor het nemen van de foto's.

kalender kopie