Fitclub KSV Rumbeke

"Fitclub KSV Rumbeke kent flitsende start"

IMG 6787 3

Maar liefst 17 deelnemers waren aanwezig bij de start van de Fitclub KSV Rumbeke. Een initiatief van Dieter Demey in samenwerking met KSV Rumbeke. Met dit initiatief hoopt de Fitcoach te stimuleren dat meer mensen durven en gaan sporten en in beweging komen.

IMG 6810 3

“Ik had niet verwacht dat zich al zoveel mensen zouden melden bij onze groep”, aldus Demey na de eerste sessie. Hier werd een stukje gejogd, gestretcht en met een bal geoefend. Iedereen kan aan de oefeningen meedoen. “Het zijn bijna allemaal mensen, die een link hebben met KSV Rumbeke. Dus bijvoorbeeld mama's van jeugdspelers. We gaan met hen kort loopwerk doen en er is veel aandacht voor stabilisaties. Balanstraining. Met muziek maken we die aangenaam.”

IMG 6805 3

Speciale doelstellingen heeft de Fitcoach nog niet vastgesteld met de deelnemers. “Eerst mag iedereen vier keer een proefles volgen en dan gaan we eventueel doelen vastleggen samen met de sportieve mensen.” De eerstvolgende bijeenkomst van de Fitclub KSV Rumbeke is woensdag 13 september om 18.15 uur op het Rumbeekse sportpark. ■

IMG 6820 3

Fitclub KSV Rumbeke iedere woensdag om 18u15 op het Rumbeekse Sportpark. 

Verslag: Francois Peeters

Foto's: Kurt Maddens