KSV Rumbeke is klaar voor het nieuwe seizoen 2019-2020 !!!!

IMG 5191 kopie

Zondag 30 juni 2019 was er in zaal Orchidee te Rumbeke de eerste bestuursvergadering van KSV Rumbeke voor het nieuwe seizoen 2019-2020, dit wanneer op zelfde moment het Belgisch kampioenschap wielrennen plaats vond in Gent. 

Het ganse bestuur van KSV Rumbeke is klaar voor het nieuwe seizoen 2019-2020. Jammer genoeg ontbrak de kers op de taart het afgelopen seizoen. Hopelijk komt de kers op de taart in het komend seizoen letterlijk en figuurlijk wel op de taart. We gaan dit wel zien eind komend seizoen 2019-2020 als de kers op de taart geraakt of niet.

In het afgelopen seizoen is er heel wat verwezenlijkt op het Rumbeekse Sportpark met de komst van ons Heilig Kunstgrasveld, overdekte staanplaats tussen terrein 2 en 3, werken aan de tribune en etc... 

Momenteel zijn de werken al gestart voor de uitbreiding van de kleedkamers en momenteel wordt de verlichting op het kunstgrasveld onder handen genomen. 

Bestuur van KSV Rumbeke nam eventjes de tijd om op de foto te gaan.

IMG 5191 kopie

Bovenaan van links naar rechts:

Jacky Baekeland, Stefaan Bouckaert (Voorzitter), Filiep Cneut (Gerechtelijk Correspondent), Dirk Maesen en Martin Vanhoutte

Onderaan van links naar rechts:

Giovanni Six, Jurgen Vandamme, Bart Wenes en Tom Verbanck.

Ontbreken op de foto: Alex Debruyne en Bart Verduyn.

Maar achter het sterk bestuur staan ook hun enthousiaste dames. Daarom mocht een foto van deze dames niet ontbreken.

IMG 5165 kopie

Het bestuur wenst dan ook iedere speler, trainer, medewerker een prettig verlof !!!!!!!