Spelers A-kern voor seizoen 2019-2020 werden afgelopen zondag 23 juni voorgesteld !!!

IMG 9362 520px

Zondag 23 juni om 10 uur was het verzamelen blazen aan de VIP-ruimte voor de ploegvoorstelling voor het nieuwe seizoen 2019-2020 bij te wonen. Spelers, bestuursleden, sympathisanten konden al een eerste kennismaking maken met de elkaar. 

De stralende zon scheen reikhalzend door de ramen van de VIP-ruimte wanneer de spelers en staf van onze A-kern plaats mochten nemen. Voorzitter Stefaan Bouckaert wenste iedereen van harte welkom. Voorzitter Stefaan stelde iedereen van de staf, bestuursleden en de aanwezig medewerkers voor. Nadat hij dit heeft gedaan lichte hij eventjes toe zodat iedereen vanaf begin het seizoen weet dat het seizoen tot eind mei kan duren. Dit met een knipoog en een lach naar ons Vermeerschke. Spelers werden één voor één voorgesteld. In de kern voor komend seizoen 2019-2020 zijn 3 nieuwkomers en 5 beloften die gaan mogen mee proeven van de A-kern. Naast deze 3 nieuwkomers is er ook een nieuwe T2. Dit is David Vlieghe. Eerstdaags komt er nog een artikel online op onze website ivm de nieuwe T2 David Vlieghe. 

Nadat voorzitter Stefaan zijn mededelingen heeft gedaan ten opzichte van de groep, was het de beurt aan ondervoorzitter en PR-man Bart Wenes. "KSVR heeft ambitie om terug hoog te eindigen komend seizoen. We zitten in een fantastische reeks met veel derby's op het programma." Bart Wenes kwam met een mooie vergelijking. 

We behaalden de bolletjes trui, de groene trui, trui van de beste jongere maar de allerbelangrijkste trui dat men kan winnen in de Ronde van Frankrijk is de gele trui en die ontbrak. Wij hadden de beste doelman van de reeks, beste verdediging, één van de beste spelers maar de kers op de taart ontbrak, de titel of eindwinnaar van de eindronde. Nochtans we wonnen 2x van de leider - zes op zes.

Trainer Geert Broeckaert mocht zijn mannen ook toespreken. Hij hield het vrij simpel met weinig woorden. Gewoon beter doen dan vorig seizoen. 

De nieuwkomers zijn:

* Nikolaas Vermaut, jeugdopleiding bij Cercle Brugge en was aan de slag bij KWS Oudenburg, KEG Gistel, Cercle Brugge en KSV Oostkamp. 

* Jorg Dutoit, jeugdopleiding bij KRC Harelbeke en was aan de slag bij KRC Harelbeke, Racing Gent, Westhoek, KE Wervik.

* Jelle Sterckx, jeugdopleiding bij KSV Veurne en was aan de slag bij KSV Veurne, KVV Oostduinkerke, KWS Adinkerke, KSV Oostkamp.

Beloften die gaan mogen proeven van de A-kern zijn Niels Deleye, Siebe Vandekerckhove, Tom Ketels, Lander Cardoen en Brent Van Coillie. In de komende weken gaan we onze jeugdige spelers die gaan proeven van de A-kern ook nog eventjes toelichten op de website aan onze trouwe website bezoekers en supporters van KSV Rumbeke. 

IMG 9362 520px

bovenaan van links naar rechts:

Voorzitter Stefaan Bouckaert, T1 Geert Breockaert, T2 David Vlieghe

onderaan van links naar rechts:

Nikolaas Vermaut, Jelle Sterckx, Jorg Dutoit

Foto: Kurt Maddens