Bjorn, Lize en Henk blikken terug op 2018 en kijken uit naar 2019 !!!

IMG 6649 520px

Het jaar 2018 zit er zo goed als bijna op, er staat reeds een nieuw jaar te popelen om zijn intrede te maken. 2019 is (bijna) een feit. Zo blikken Bjorn Sucaet speler van de eerste ploeg heren, Lize Devos speelster van het dames elftal en onze TVJO Henk Vandewalle terug op het jaar 2018. En kijken al voorzichtig uit naar 2019 !!!!

"Vorig seizoen eindigde in mineur met de degradatie. We hadden wel de spelers om in eerste te kunnen blijven, maar er stond geen ploeg op het veld. Dit seizoen zijn we gestart met enkele veranderingen. Verjonging van de ploeg, enkele gerichte versterkingen en een kunstgrasplein. In het begin hebben we nog wat moeten zoeken naar de juiste formatie, maar de laatste weken voor de winterstop waren we echt op dreef. Zeker thuis slagen we erin om op een positieve en dominante manier te voetballen. Een ander positief punt is de jonge gasten (zoals niel, robinson, jonas, ...) die zich doorzetten in de ploeg. Gecombineerd met de ervaren spelers zorgt dit voor een ideale mix.

Voor het verdere verloop in 2019 wordt de maand januari bepalend. We spelen dan een aantal wedstrijden tegen rechtstreekse concurrenten. Als we die maand goed doorkomen, kunnen we meedoen voor de titel. Anders gaan we ons op een periodetitel moeten richten. Sowieso hebben we een groep waar muziek in zit. Als we die samen kunnen houden, gaan de supporters nog veel plezier beleven aan Rumbeke in 2019."

Bjorn Sucaet

 

"Voor onze damesploeg zag het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019 er niet echt rooskleurig uit. We moesten een oplossing zoeken. Anders zouden we allemaal onze hobby moeten opgeven. Wat zijn we blij dat we een kennismakingsgesprek kregen met Gio Six. Gelukkig niet veel later kregen we een positief antwoord. We mochten de overstap maken naar KSVR. Al vanaf de eerste training voelde het voor ons goed aan. Op onze eerste thuismatch was er veel volk. Het voelt zo goed om die steun te krijgen. We zijn terecht gekomen in een voetbalclub met een warm hart. Een hechte familie. En ik mag vanuit de hele groep spreken en zeggen dat we heel dankbaar zijn voor deze kansen die we gekregen hebben en nog gaan krijgen!

Ik hoop dat we in 2019 onze goede resultaten van de heenronde verder kunnen zetten en we zo KSVR kunnen trots maken. En hopelijk kunnen we ook na dit jaar nog heel wat prachtige voetbaljaren beleven bij KSVR"

Lize Devos

 

"Ik ben al een paar jaar actief als techniektrainer in KSV Rumbeke, en ik wou ook wel met de Sportieve Jeugdcel meehelpen aan de sportieve uitbouw van de jeugdwerking. Tot op het moment dat het mij werd gevraagd, was ik eigenlijk nooit van plan geweest om TVJO te worden. Aanvankelijk was het wat wennen, heb ik veel geluisterd en geleerd, maar ondertussen ben ik er stilletjes aan ingerold. KSV Rumbeke is een warme familiale club en je leert veel mensen kennen die op één of andere manier bezig en begaan zijn met de club. Het vergt heel wat organisatie en het is dan ook ongelooflijk wat heel wat gemotiveerde medewerkers binnen de club allemaal verwezenlijken. Ik heb er alvast zeker nog geen spijt van!

Voor 2019 wens ik in de eerste plaats iedereen een goede gezondheid toe, want dat blijft nog altijd het allerbelangrijkste. Ik hoop ook dat we door het dag in, dag uit beleven van onze voetbalsport, verder mensen kunnen blijven verbinden zowel binnen als buiten onze club.

Meer in het bijzonder op het sportieve vlak hoop ik verder goed te kunnen samenwerken met alle trainers, bestuursleden en medewerkers en zo te streven naar mijn ultieme missie, mn. een kwalitatieve jeugdopleiding waarbij zoveel als mogelijk jeugdspelers worden klaargestoomd voor het provinciaal niveau van onze eerste ploeg. En misschien in 2019 – wie weet – met de eerste ploeg terug naar eerste, mét een aantal eigen jeugdspelers?!"

Henk Vandewalle