Gepubliceerd: dinsdag 14 maart 2023

Krappe maar knappe zege voor GR Danny tegen Aarsele.

IMG 9342 450px

De volgende in het rijtje is Aarsele, in de heenronde niet zo'n makkelijke partij gehad en we waren dan ook zeker op onze hoede. Door een resem geblesseerden hadden we het weer niet te breed naar spelers toe, we waren al heel tevreden dat doelman Joachim Kenzi kon inspringen. Ook konden we voor een wedstrijd beroep doen op Louis D'hondt waarvoor onze dank.

Al na 4' kon Tom Anseele met een perfect hakje Jelle Cappelle bedienen maar Jelle werd afgefloten voor buitenspel, dat was close...... Na een mooie driehoek Jelle Cappelle, Tom Anseele en Diego Varrewaere kon Stefan Lefevre de bal in één keer op de slof nemen maar zijn vluchtschot vloog naast. Ook een mooie vrije trap van Jelle Cappelle vloog over en ook een prima poging van Dieter Vanslambrouck had beter verdiend maar de bal vloog langszij. Dieter kon meteen daarna nog Tom Anseele bedienen maar Tom had pech in de afwerking. En opnieuw kon Dieter nog een schot lossen maar zijn botsende bal week nog af en kwam zo in de handen van de Aarseelse doelman. Aarsele kon daar tegenover geen kansen afdwingen en wij misten de kansen, zo moesten we met een brilscore de kleedkamers intrekken.

De tweede helft lukte wel wat niet in de eerste lukte.....scoren. Jelle Cappelle kon de bal prima afleggen naar Diego Varrewaere en Diego liet de bal één keer botsen en poeierde de bal dan via de vingertoppen van de doelman en de onderkant van de lat binnen. Een schitterend doelpunt ! Bijna werd de score meteen verdubbeld maar het schot van Dieter Vanslambrouck vloog rakelings naast. De vlam zat nu in de pan en kans na kans kon Rumbeke creëren. Een prima voorzet van Cedric Noseda kon Stefan Lefevre keihard binnenkoppen maar de bezoekende doelman ranselde de bal nog uit de kruising. Op deze hoekschop kwam Cedric Noseda een teentje tekort om de bal binnen te duwen. Matthieu Willemyns gaf ook nog een prima doorsteekpas naar Tom Anseele maar Tom zag nu zijn poging gered worden door de doelman. Tom Anseele kon de bal nog afleggen met de borst naar Diego Varrewaere en diens schot werd nu gered in hoekschop. Ook een volgende schot van Dieter Vanslambrouck vloog naast. Tom Anseele kon nog een rebound veroveren maar de bal ketste nu op de paal........het was Tom zijn dagje niet. Na een heerlijke vrije trap van Dieter Vanslambrouck kon Stefan Lefevre nog zijn kans wagen maar ook deze poging werd in hoekschop verwerkt.

Een wedstrijd waarin we nooit in de problemen zijn gekomen maar vandaag zat de afwerking wat tegen, een krappe zege maar oververdiend als je ziet dat onze doelman Joachim Kenzi geen enkele save heeft moeten doen. We bedanken Joachim voor zijn bereidwilligheid om ons uit de nood te helpen!

Gele kaarten:

Matthieu Willemyns 1x

Doelpunt:

53' (1-0) Diego Varrewaere

Speelden:

Joachim Kenzi, Ivan Buysse, Matthieu Willemyns, Cedric Noseda, Jasper Caron, Dieter Vanslambrouck, Jelle Cappelle, Stefan Lefevre, Nelis Sabbe, Tuur Devos, Diego Varrewaere, Tom Anseele, Louis D'hondt.

Verslag Danny Varrewaere

Dank aan onze website sponsors. (klik op logo om naar hun website te gaan)

Crombez 500px   Honda 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px
                 
Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px
                 
Potragar 500px   Claeren 250px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px

hoofdbannersite 2019 2020 1100

SECRETARIAAT:

Gerechtigd Correspondent:

Stefaan Bouckaert - ad interim

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

Secretaris:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

 Jeugdsecretariaat:

Ann Verdonck

gsm:  0472/92.09.16

e-mail jeugd:  jeugd@svrumbeke.be

WEBSITE:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  web@svrumbeke.be

website:  www.svrumbeke.be

logoembleemksvrokfull

TERREINEN & INFO:

e-mail:  info@svrumbeke.be

adres:  Wervikhovestraat 7 , 8800 Rumbeke

telefoon:  051/20.10.01

stamnummer:   5181

bloknummer:   2218

kleuren:  shirt: blauw / short: blauw / kousen: blauw

footpass 2sterren 80px     KBVB 80px     Panathlon 80px VoetbalVlaanderen 80px