Duidelijke cijfers zetten GR Danny stevig op de derde stek.

IMG 9342 450px

Deze keer mochten we naar Hulste, een wedstrijd die nog een beetje spanning gaf voor de derde plaats. Hulste stond vierde geparkeerd en kon mits winst nog proberen om onze derde plaats af te snoepen. We waren dan ook enorm gefocust om er stevig voor te gaan.

Het eerste grote gevaar kwam er na balverlies in de thuisverdediging, zo kon Tom Anseele de bal ontfutselen en Thibaut Simoens lanceren, Thibaut moest net iets teveel uitwijken en vanuit de scherpe hoek zag Thibaut zijn poging gered worden. Op de daaropvolgende hoekschop van Diego Varrewaere was Thibaut er weer dicht bij maar zijn kopbal vloog net over. Aan de overzijde moest onze doelman Jari Demeyere zeer attent tussen komen. En iets later toen een Hulstse speler oog in oog kwam met Jari mikte deze hoog over........hier kwamen we 2 keer goed weg. Na 20' een perfect getrapte hoekschop van Stefan Lefevre waar Tom Anseele zijn knikker tegen zette en de bal vloog keihard in doel maar de scheids keurde dit geldig doelpunt af, nadien gaf de scheids terecht toe dat hij een verkeerdelijke beslissing nam.......spijtig maar zoiets kan gebeuren. Direct op de tegenaanval probeerde Hulste i.p.v. de 0-1 de 1-0 op het bord te zetten maar gelukkig was de sterk keepende Jari Demeyere weer 2x bij de pinken met schitterende reddingen. Hulste kwam nu meer opzetten en we moesten heel attent blijven verdedigen. Toen Ivan Buysse zich kon doorzetten op de flank zag hij zijn voorzet-schot maar net overvliegen. Aan beide zijden kwamen nu meer openingen, net voor het halfuur kon Jelle Cappelle een goeie voorzet afleveren maar de kopbal van Diego Varrewaere vloog over. Ook de sterk spelende Stefan Lefevre kreeg nog een mooie kans toen Tom Anseele hem mooi kon vrijspelen, maar Stefan mikte naast. Ook Matthieu Willemyns kreeg nog een kans toen Tom nog eens de aangever was maar Matthieu kwam net een teen tekort om de bal langs de thuisdoelman te plaatsen. Zo bleef de brilscore op het bord toen de scheids floot voor de rust.

En dan de tweede helft..........meteen den drive erin. Eerst kopte Stefan Lefevre nog over maar de volgende was wel prijs. Jelle Cappelle zag Tom Anseele doorlopen en Tom kreeg de bal mooi aangespeeld, na zijn actie kwam de aanstormende Thibaut Simoens perfect ingelopen om de bal tegen de netten te tikken. En 10' later was het alweer Thibaut Simoens die de score kon verdubbelen. En nog voor het halfuur waren we zegezeker toen Nelis Sabbe de ideale pas doorstuurde naar Tom Anseele en Tom kon meteen ook zijn doelpuntentotaal aandikken. Toch probeerde de tegenstander om nog iets tegen te doen en toen een Hulstse speler oog in oog stond met onze doelman Jari Demeyere bewees Jari zijn waarde opnieuw met een uitstekende redding. Nelis Sabbe had er nog graag een assist bijgekregen maar zijn prima doorsteek kon Diego Varrewaere niet benutten toen hij in een één tegen één sutuatie kwam. De wedstrijd bloedde nu niet dood want beide ploegen jaagden nog op een goalke. En het was nog aan onze zijde dat het doelpunt viel, Tom Anseele kreeg de bal toegespeeld door Matthieu Willemyns en Tom kon met een heerlijke actie ook nog een lekker mooi doelpunt scoren en zo kwam de eindstand op 0-4.

We mogen eigenlijk nu al stellen dat we op de derde plaats zullen eindigen wat voor onze ploeg heel mooi is in deze toch zware reeks. Een dikke proficiat voor deze schitterende prestatie aan de ganse ploeg! We hebben nog 4 opdrachten voor de boeg en we gaan er dan ook nog alles aan doen om dit perfect af te sluiten.

gele kaart:

1x Diego Varrewaere

Doelpunten:

50' (0-1) Thibaut Simoens,

61' (0-2) Thibaut Simoens,

67' (0-3) Tom Anseele,

89' (0-4) Tom Anseele.

Speelden:

Jari Demeyere, Ivan Buysse, Matthieu Willemyns, Jasper Caron, Cedric Noseda, Dieter Vanslambrouck, Jelle Cappelle, Thibaut Simoens, Stefan Lefevre, Diego Varrewaere, Tom Anseele, Nelis Sabbe, Lauren Leurs en Tuur Devos.

Verslag Danny Varrewaere

Dank aan onze website sponsors. (klik op logo om naar hun website te gaan)

Crombez 500px   Honda 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px
                 
Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px
                 
Potragar 500px   Claeren 250px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px

hoofdbannersite 2019 2020 1100

SECRETARIAAT:

Gerechtigd Correspondent:

Stefaan Bouckaert - ad interim

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

Secretaris:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

 Jeugdsecretariaat:

Ann Verdonck

gsm:  0472/92.09.16

e-mail jeugd:  jeugd@svrumbeke.be

WEBSITE:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  web@svrumbeke.be

website:  www.svrumbeke.be

logoembleemksvrokfull

TERREINEN & INFO:

e-mail:  info@svrumbeke.be

adres:  Wervikhovestraat 7 , 8800 Rumbeke

telefoon:  051/20.10.01

stamnummer:   5181

bloknummer:   2218

kleuren:  shirt: blauw / short: blauw / kousen: blauw

footpass 2sterren 80px     KBVB 80px     Panathlon 80px VoetbalVlaanderen 80px