Gepubliceerd: maandag 24 oktober 2022

GR Danny steviger op de derde plaats na nieuwe driepunter tegen Hulste.

Vlag 2 450px

We mochten aantreden tegen Hulste, de vijfde in het klassement en ze hadden al een beetje hetzelfde parcours afgelegd zoals onze ploeg. We moesten dus onze derde plaats proberen te handhaven, dat oogde meteen niet zo rooskleurig want enkele overslapers deden al voor de wedstrijd de ploeg wijzigen.

Maar toch begonnen we eraan met de goeie focus en in het openingskwartier regende het hoekschoppen voor ons. Eerst mikte Sander Vynckier een vluchtschot in het zijnet en op enkele hoekschoppen later werd er nog een schot geblokt en kon Tom Anseele  van dichtbij de openingstreffer netten maar zijn kopbal kwam in de handen van de bezoekende doelman terecht. De laatste hoekschop in het dolle openingskwartier mikte Joren Joseph net naast. En de eerste kleine kans aan de overzijde resulteerde meteen in de 0-1 wat ons een beetje de adem afsneed. Maar net over het halfuur konden we weer de teugels in handen nemen en onze druk begon weer stelselmatig op te drijven. Tom Anseele zag een nieuwe poging naast gaan maar iets later kon de sterk opzittende Lauren Leurs de gelijkmaker netten na een knappe inspanning. Zo konden we de kleedkamers nog opzoeken met een gelijke stand om even uit te blazen.

En onze rustpauze heeft blijkbaar veel deugd gedaan want Tom Anseele kon al in de beginfase de voorsprong op het bord zetten, na stevig stoorwerk van Sander Vynckier en Tom kon laatstgenoemde de score weer in ons voordeel doen kantelen. En 4' later kon de wedstrijd zo goed als gespeeld zijn toen de bezoekende doelman onze spits Tom Anseele foutief hinderde was de elfmeter niet meer dan logisch. Maar Cedric Noseda wilde het blijkbaar nog iets spannender houden en zag zijn strafschop gestopt worden. En zo kreeg Hulste toch meer moed om terug te vechten wat meteen resulteerde in een grote kans die gelukkig voor ons over doel vloog. Maar toch bleven we de bovenhand hebben in het spelverloop en Tom Anseele kon de 3-1 netten maar zijn poging botste onderkant lat en wel of niet over de lijn.........wie zal het zeggen.....maar de scheidsrechter liet gewoon verder spelen. En toen viel een heel ongelukkig moment voor de bezoekers want een speler kreeg een dubbele gele kaart van de scheidsrechter en zo moesten de bezoekers met z'n tienen verder. En een tiental minuten later werd Hulste heel mooi uitgespeeld, er volgde een mooie doorsteker van Dieter Vanslambrouck naar Stefan Lefevre en Stefan zette zich knap door en behield mooi het overzicht door Joren Joseph te bedienen en Joren kon de meer geruststellende treffer netten. Al probeerden de bezoekers nog om de aansluiting terug te vinden, ze kwamen echt niet tot grote kansen om het ons nog moeilijk te maken. Van onze kant was het nog de wedstrijd uitspelen al kwam er voor affluiten nog een mooie kans na een hoekschop van Joren Joseph kon Stefan Lefevre nog naar doel koppen maar de bal vloog voorlangs.

Al bij al een verdiende driepunter die gemakkelijker ging dan gedacht. Zo komen we iets steviger op de derde plaats en zijn we aan een mooie reeks bezig. Ik zou zeggen, we doen in stilte voort en op naar de volgende!!!

We slikten geen gele kaarten...

Doelpunten: 

20'   0-1

38'   1-1    Lauren Leurs

48'   2-1    Tom Anseele

79'   3-1    Joren Joseph

Speelden:

Jari Demeyere, Ivan Buysse, Matthieu Willemyns, Cedric Noseda, Joren Joseph, Jelle Cappelle, Lauren Leurs, Stefan Lefevre, Nelis Sabbe, Diego Varrewaere, Sander Vynckier, Tom Anseele, Jasper Caron en Dieter Vanslambrouck.

Verslag Danny Varrewaere

Dank aan onze website sponsors. (klik op logo om naar hun website te gaan)

Crombez 500px   Honda 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px
                 
Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px
                 
Potragar 500px   Claeren 250px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px

hoofdbannersite 2019 2020 1100

SECRETARIAAT:

Gerechtigd Correspondent:

Stefaan Bouckaert - ad interim

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

Secretaris:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

 Jeugdsecretariaat:

Ann Verdonck

gsm:  0472/92.09.16

e-mail jeugd:  jeugd@svrumbeke.be

WEBSITE:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  web@svrumbeke.be

website:  www.svrumbeke.be

logoembleemksvrokfull

TERREINEN & INFO:

e-mail:  info@svrumbeke.be

adres:  Wervikhovestraat 7 , 8800 Rumbeke

telefoon:  051/20.10.01

stamnummer:   5181

bloknummer:   2218

kleuren:  shirt: blauw / short: blauw / kousen: blauw

footpass 2sterren 80px     KBVB 80px     Panathlon 80px VoetbalVlaanderen 80px