Gepubliceerd: zaterdag 04 februari 2023

KSVR Fanion knalt naar overwinning voor eigen publiek tegen KSC Wielsbeke.

08102022 450px

Zaterdag 4 februari 2023 stond er een West-Vlaams onderonsje tegen KSC Wielsbeke op het programma. Tal van supporters waren komen opdagen om dit duel live te volgen. Vooraf was er culinair genieten in Restaurant Orchidee voor een 65-tal personen. Maxim en Philip van Bricx Vastgoed Roeselare gaven met een brede glimlach de aftrap voor deze wedstrijd. Hopelijk brengt dit geluk.

Na de overwinning vorige week op Kalken hadden onze Bricx-mannen veel goesting om het duel tegen KSC Wielsbeke aan te gaan. De bezoekers waren het eerst aan zet met enkele dreigingen, maar dit resulteerde in geen resultaat. KSVR was nog efkes aan het zoeken om de evenknie van Wielsbeke te worden in deze match. Stelselmatig de wedstrijd vorderde kwamen we meer en meer in de wedstrijd. De kansen werden gecreëerd maar hier ook werden ze de kansen niet goed benut. Wielsbeke kon enkele keren uithalen maar goalie Vonckie stond paraat om enkele mooie reddingen uit zijn mouwen te schudden. KSVR bleef drukken en in minuut 22 een hoekschop voor KSVR. Het leer zoefde door de lucht en ons J. Kindt'je klom torenhoog in de lucht en met een perfecte kopbal ramde het leer de netten van het mandje. Bam, 1-0 voor KSVR. KSVR putte vertrouwen uit deze goal en wilde meer, we konden Wielsbeke in de pas houden, maar de bezoekers bleven gretig doorduwen. Gelukkig stond de Rumbeekse defensie en goalie vastgoed en steengoed op hun poten om alle kansen van Wielsbeke uit de weg te ruimen. Ieder schot op doel van Wielsbeke smeet de defensie en goalie zich voor het leer. KSVR kon nog een aantal kansen afdwingen, maar deze werden de nek omgewrongen. We gingen de rust in met het kleinste verschil (1-0).

Tweede helft waren beide ploegen gretig voor ieder bal. Zowel Wielsbeke als KSVR wilden resoluut scoren. Wielsbeke was duidelijk opzoek naar hun aansluitingstreffer, maar dan moeten ze eerst voor onze defensie en goalie geraken. Kort voor het uur van de wedstrijd kon J. Kindt opnieuw het leer richting doel knallen, maar deze werd van de lijn weggewerkt door een verdediger van Wielsbeke. Wielsbeke kon met een heerlijke trap het leer richting doel vlammen, maar ook hier werd het leer net voor de doellijn weggewerkt. KSVR bleef doorgaan op hun elan, het was knokken voor ieder bal. In minuut 85 zag N. Vanfleteren zijn kans en met een poeier van schot op een redelijk verre afstand vlamde het leer richting doel. Huppe het leer knalde o zo heerlijk tegen de netten van het mandje. De netten daverden van jewelste op het Rumbeekse Sportpark. KSVR in het dolle heen, zicht op de volle drie punten is eindelijk nog eens in zicht. Wielsbeke kon nog dreigen maar voor hen zat het geluk niet aan hun kant. Opnieuw een prachtige overwinning voor de Bricx-mannen van trainer Geert Broeckaert. Proficiat mannen, dank aan Bricx Vastgoed Roeselare voor de wedstrijdbal, 't was een goeie.

Volgende week zondag 12 februari 2023 gaan we richting Avanti Stekene, wedstrijd is om 15u. Supporters allen op post. 

Verslag Kurt Maddens

Dank aan onze website sponsors. (klik op logo om naar hun website te gaan)

Crombez 500px   Honda 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px
                 
Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px
                 
Potragar 500px   Claeren 250px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px

hoofdbannersite 2019 2020 1100

SECRETARIAAT:

Gerechtigd Correspondent:

Stefaan Bouckaert - ad interim

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

Secretaris:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

 Jeugdsecretariaat:

Ann Verdonck

gsm:  0472/92.09.16

e-mail jeugd:  jeugd@svrumbeke.be

WEBSITE:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  web@svrumbeke.be

website:  www.svrumbeke.be

logoembleemksvrokfull

TERREINEN & INFO:

e-mail:  info@svrumbeke.be

adres:  Wervikhovestraat 7 , 8800 Rumbeke

telefoon:  051/20.10.01

stamnummer:   5181

bloknummer:   2218

kleuren:  shirt: blauw / short: blauw / kousen: blauw

footpass 2sterren 80px     KBVB 80px     Panathlon 80px VoetbalVlaanderen 80px