Gepubliceerd: maandag 30 januari 2023

Laurens knalt KSVR Fanion naar overwinning op het veld van KFC HO Kalken.

Kalken fanion 450px

Zondag 29 januari 2023 gingen de Bricx-mannen van trainer Geert Broeckaert richting KFC Hoger Op Kalken. Het moment om hoger op in het klassement te geraken. Ieder week staan we steeds voor de moeilijke opdracht om de drie punten te pakken. Steeds draaien we goed mee in de wedstrijden, maar het geluk zit niet veel aan onze kant.

Vanaf de start van de wedstrijd zagen we dat onze Bricx-mannen er duidelijk goesting in hadden om op Kalken iets te rapen. KSVR kon fraai voetbal op de mat brengen en de kansen werden gecreëerd, maar zoals de voorbije weken vond het leer zijn weg naar de netten niet. De thuisploeg Kalken probeerde door onze KSVR Defensie te geraken, maar dit verliep niet zoals ze hadden gehoopt. We stonden vastgoed en steengoed op de loer. Als ze door de mazen van het net konden glippen kon Vonckie het leer onderscheppen. De wedstrijd ging goed op en neer en een zeer aangename wedstrijd om te volgen met hier en daar wat sensatie op het veld. KSVR bleef knokken om op zoek te gaan naar de openingstreffer. Helaas in minuut 37 knalde Kalken zich op voorsprong (1-0). KSVR was niet van slag en bleef resoluut zoeken naar de aansluitingstreffer. We gingen rusten met het kleinste verschil (1-0).

Tweede helft kwamen onze Bricx-mannen met vertrouwen op het veld. We konden stelselmatig de thuisploeg in de greep houden en kansen kwamen met de vloot aangevlogen. Het duurde tot in minuut 66 wanneer L. Tyvaert het leer richting de verste paal kon koppen, het leer ketste tegen de paal en in de rebound kon onze kapitein J. Kindt de netten doen trillen en de bordjes op gelijke hoogte brengen (1-1). KSVR rook dat er zeker iets te rapen was op Kalken, want het is moment om Hoger Op te geraken. N. Vanfleteren werd het laantje ingestuurd in minuut 71, maar hij werd foutief tegen dek gevloerd door een verdediger van Kalken die vroegtijdig naar de kleedkamer mocht begeven wanneer hij een rode kaart onder zijn neus kreeg geduwd. Kalken met 10 man verder. Beide ploegen namen geen vrede met een gelijkspel. Enkele minuten later kreeg J. Van Exem zijn tweede gele kaart onder zijn neus geduwd en mocht op zijn beurt ook vroegtijdig gaan douchen. KSVR en Kalken terug in evenwicht op het veld. Kalken bleef maar dreigen maar onze defensie en goalie Vonckie gaven geen krimp. In minuut 79 kon L. Vandenheede met een bliksemschicht richting doel afstuiven, Lorre zag zijn kans en kon het leer net uit het bereik van de thuisgoalie en net naast de paal in het verste benedenhoekje het leer heerlijk tegen de netten schuiven, BAM de 1-2 stond op het bord en KSVR in het dolle heen. L. Vandenheede schenkt zich zelf een heerlijk verjaardagscadeau. Nu is de opdracht om deze stand vast te houden. Kalken was er niet mee gediend met deze achterstand en bleef drukken, maar KSVR gaf geen krimp. Het geluk mag nu ook eens aan onze kant staan. Het was nagelbijten tot de laatste seconde wanneer het laatste fluitsignaal weerklonk op KFC Hoger Op Kalken. Eindelijk, weerklonk het in onze kamp, verdiende overwinning en eindelijk beloond van het harde werk de laatste weken en vooral hoe onze bricx-mannen zich dubbel plooiden op Kalken om deze prachtige driepunten terug mee te nemen naar Rumbeke.

Proficiat mannen voor jullie inzet en voor deze prachtige drie punten. Volgende week zaterdag 4 februari 2023 om 20u ontvangen we KSC Wielsbeke op het Rumbeekse Sportpark. Supporters allen op post !!!!!

Verslag Kurt Maddens

Dank aan onze website sponsors. (klik op logo om naar hun website te gaan)

Crombez 500px   Honda 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px
                 
Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px
                 
Potragar 500px   Claeren 250px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px

hoofdbannersite 2019 2020 1100

SECRETARIAAT:

Gerechtigd Correspondent:

Stefaan Bouckaert - ad interim

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

Secretaris:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

 Jeugdsecretariaat:

Ann Verdonck

gsm:  0472/92.09.16

e-mail jeugd:  jeugd@svrumbeke.be

WEBSITE:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  web@svrumbeke.be

website:  www.svrumbeke.be

logoembleemksvrokfull

TERREINEN & INFO:

e-mail:  info@svrumbeke.be

adres:  Wervikhovestraat 7 , 8800 Rumbeke

telefoon:  051/20.10.01

stamnummer:   5181

bloknummer:   2218

kleuren:  shirt: blauw / short: blauw / kousen: blauw

footpass 2sterren 80px     KBVB 80px     Panathlon 80px VoetbalVlaanderen 80px