Gepubliceerd: zondag 12 september 2021

GU15 haalt fors uit op het veld van Westhoek B.

vlag 450px

Voor onze tweede wedstrijd van de competitie trokken we richting Ieper waar Westhoek B onze tegenstander was, na de overwinning vorige week was het vertrouwen groot en was het doel doorgaan op hetzelfde elan.

De wedstrijd start met veel balverlies aan beide kanten, maar wanneer "Warre" de bal krijgt op rechts in de diepte haalt hij verschroeiend uit.. de bal beland in de rechterbovenhoek 0-1, net zoals vorige week is de concentratie na het doelpunt even weg en krijgt Westhoek een kans vanop 30 meter.. onze doelman houdt de bal tegen met de handen.. maar doet dit toch buiten de 16, gelukkig voor ons had de scheids dit niet opgemerkt.. het blijft 0-1 aan het einde van het eerste kwart.

We hervatten met een klein kansje en na een redding van de doelman volgt er hoekschop ., en vanuit die kans trapt Jorgo de hoekschop via de doelman in doel.. een "flatertje" .. Na dit doelpunt hangt Westhoek in de touwen.. en loopt de score op tot 0-3 na een doelpunt van Jules in "minuut 27", we gaan rusten met deze stand en voelen dat we de overhand hebben van het spel .. het sein om zo verder te spelen.. en er terug in te vliegen na de rust.. , we beginnen toch terug met enkele slordigheden centraal achteraan, maar gelukkig word dit allemaal niet afgestraft door de tegenstander.. toch een werkpuntje! De wedstrijd hobbelt rustig verder tot onze kapitein de bal vanop 25 meter in 1 tijd naar doel trapt.. 0-4 !! Het goede voorbeeld is getoond en op een tweede bal na een hoekschop doet Jules dit even na.. 0-5 .. het vertrouwen bij Jules l. groeit met elk balcontact en die straft het knullig uitverdedigen bij Westhoek af 0-6 na 56 minuten. In minuut 57 kan Westhoek toch even dreigen en wordt het minder momentje verdedigend niet afgestraft.

In minuut 58 krijgt "Tijl" de bal vanop 25 à 30 meter .. even trappen dacht Tijl .. 0-7 na een mooi doelpunt.!! Het vertrouwen is er en dit zie je ook terug op het veld, waar elke speler zijn werk doet en eveneens geniet van het mooie samenspel op momenten , in minuut 63 krijgt Senne de bal die zijn fysieke paraatheid nogmaals in de verf zet en via een rush op links zijn mannetje voorbij gaat en een mooie voorzet aflevert waarna Jules de doelman omspeelt 0-8 ! Na mistasten in onze centrale as.. probeert Emile zijn foutje recht te zetten, maar een klein foutje in de 16 zorgt voor de 1-8 via de stip. Een doelpuntje die
Westhoek B zeker verdiend.

Maar we bleven aanvallend hun defensie het leven zuur maken en na een diepe bal van onze doelman gaat Jules alleen op de doelman af 1-9 is het verdict! In minuut 68 zien we een mooie actie op links via "Senne" terug die de bal tot bij "Warre" inspeelt en ook zijn naam nog eens op het blad van de scheids zet 1-10. In minuut 70 zorgt Jerome voor een sterke rush vanop zijn linkerflank waarna de bal dan bij Jules komt en de 1-11 scoort. Beide ploegen krijgen nog 1 kansje maar de eindstand is een feit .. een duidelijke 1-11 maar eerlijk is eerlijk.. na het eerste kwart.. konden we met 10 man gestaan hebben..

Conclusie een 6 op 6, maar we bouwen verder naar het niveau die we wekelijks willen laten zien.

Proficiat aan het team en op naar volgende week !

Verslag Lorenzo Vandaele

Crombez 500px   soliver 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px

Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px

Potragar 500px   seppesgranola 500px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px