Gepubliceerd: maandag 13 september 2021

GR Danny zet SV Moorslede schaakmat in 3 dolle minuten.

vlag 450px

Een lekker voetbalweertje en een kort tripje naar Moorslede, iedereen had er blijkbaar veel zin in want ze snelden naar buiten voor hun opwarming of was er ergens een geurtje te bespeuren.....?? Zelfs tijdens de opwarming was het niet simpel om in de juiste rij te vertoeven maar gelukkig was het al in buitenlucht.........

Zo was er een stevige opwarming en dat was te merken aan het wedstrijdbegin, we zaten meteen goed in de wedstrijd en konden ons lekker uitleven op het Moorsleedse kunstgras. Al na 3' kon Stefan Lefevre balverlies van de thuisdoelman forceren en Nelis Sabbe bedienen die meteen doorspeelde naar Tom Anseele, Tom kon met een hakje de bal in doel krijgen maar een verdediger kon nog net zijn doelman bijspringen en op de lijn redden. En 3' later opnieuw een reuzekans toen een prima getrapte voorzet van Jelle Cappelle de inlopende Stefan Lefevre bereikte, maar Stefan mikte zijn kopbal van dichtbij pal op de doelman. Moorslede probeerde ook enkele malen uit te breken, meestal na Rumbeeks balverlies dat ze snel om schakelden maar onze verdediging gaf geen krimp. Net over het kwartier kon Tom Anseele richting thuisgoallie trekken met de openingstreffer aan de voet maar Tom twijfelde even tussen lobben en schieten en mikte zo op de doelman. Kort daarop werden 2 poeiers afgevuurd maar zowel de poging van Jelle Cappelle als de poging van Tom Anseele vlogen rakelings naast. En dan waren daar die 3 dolle minuten, op hoekschop van Stefan Lefevre kwam er een heel listig balletje van Nelis Sabbe waarop Tom Anseele heel attent op reageerde en een gemeten voorzet verstuurde waar Dieter Vanslambrouck de bal perfect binnenkopte, de verdiende openingstreffer was een feit en kwam blijkbaar hard aan bij de thuisploeg want amper afgetrapt en Tom Anseele kon alleen naar de Moorsleedse doelman trekken, nu omspeelde Tom Anseele mooi de goallie en verdubbelde zo meteen de score en nog was het niet gedaan want Tom Anseele kon nog Moorsleeds balverlies afstraffen enkele seconden later en de 0-3 op het bord laten noteren. Tegen dat Moorslede van deze opdoffer was bekomen was de rust al in zicht en Dieter Vanslambrouck kon nog de bedrijvige Tom Anseele bedienen en Tom kon nu nog zijn 2de assist ook laten optekenen en heel mooi Sander Vynckier bedienen die meteen de 0-4 ruststand op het bord zette.

We wilden ook in de 2de helft verder gaan op ons elan en het openingskwartier was opnieuw voor onze blauwtjes, na een vrije trap van Nelis Sabbe kopte Tom Anseele net naast. En een hard schot van Jasper Caron werd nog gelost maar we konden de rebound net niet afwerken, stelselmatig begon de drang naar voren wat weg te ebben en kon Moorslede iets meer in de wedstrijd komen maar tot grote kansen kwam de thuisploeg niet. Onze verdedigers stonden dan ook perfect te verdedigen. Tom Anseele kon me nog 1 keer bekoren om mijn pennetje te laten schrijven maar zijn één tegen één avontuur werd nu gewonnen door de Moorsleedse doelman.

De 2de helft bloedde zo langzamerhand dood en waren de kansen nog op 1 hand te tellen. We konden dan ook de wedstrijd zonder problemen naar het einde laten lopen. Opnieuw een sterke prestatie van onze ploeg waarvoor zeker een dikke proficiat !!! Ik zou zeggen..........op naar de volgende...........

Gele kaart:

Sander Vynckier

Doelpunten:

30' (0-1) Dieter Vanslambrouck,

31' (0-2) Tom Anseele,

33' (0-3) Tom Anseele,

42' (0-4) Sander Vynckier.

Speelden:

Sam Vandenborre, Ivan Buysse, Matthieu Willemyns, Cedric Noseda, Sander Pattyn, Dieter Vanslambrouck, Stefan Lefevre, Jelle Cappelle, Tom Anseele, Nelis Sabbe, Sander Vynckier, Jasper Caron, Diego Varrewaere, Gianni Vansteenkiste.

Verslag Danny Varrewaere

Crombez 500px   soliver 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px
                 
Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px
                 
Potragar 500px   seppesgranola 500px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px

hoofdbannersite 2019 2020 1100

SECRETARIAAT:

Secretaris - Gerechtigd Correspondent:

Filiep Cneut

gsm:  0496/63.14.52

e-mail:  filiep@svrumbeke.be

adres:  Kasteeldreef 4A , 8800 Roeselare

 Jeugdsecretariaat:

Ann Verdonck

gsm:  0472/92.09.16

e-mail jeugd:  jeugd@svrumbeke.be

WEBSITE:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  web@svrumbeke.be

website:  www.svrumbeke.be

logoembleemksvrokfull

TERREINEN & INFO:

e-mail:  info@svrumbeke.be

adres:  Wervikhovestraat 7 , 8800 Rumbeke

telefoon:  051/20.10.01

stamnummer:   5181

bloknummer:   2218

kleuren:  shirt: blauw / short: blauw / kousen: blauw

footpass 2sterren 80px     KBVB 80px     Panathlon 80px VoetbalVlaanderen 80px