Gepubliceerd: donderdag 02 september 2021

Beloften KSVR pakken een eerste prijs in het seizoen 2021-2022 !!!

MLS Cup beloften 600px

Op woensdag 1 september versloegen de Beloften hun collega’s van SV Wevelgem City in de finale van de Mandel-Leie-Schelde cup met 3-1.

KSVR nam onmiddellijk met gedecideerd en mooi voetbal het heft in handen. Dit resulteerde in de 2de minuut al in de openingstreffer. Jarne V. rolde op links zijn flank op, temporiseerde goed en schoof dan de bal oordeelkundig in de loop van Lander C. Met een strakke, droge knal, zette Lander de bordjesman aan het werk, 1-0.

KSVR bleef druk op de ketel zetten en speelde bij momenten Wevelgem helemaal tuureluurs. Zij kwamen amper over de middenlijn. Na enkele halve kansen was het op minuut 15 alweer prijs, opnieuw via Lander C. die met een mooie plaatsbal een collectieve aanval netjes afrondde, 2-0.

De druk bleef nog even aanhouden maar stilaan kwam Wevelgem ook al eens in de buurt van Joachim K. Feit is dat onze jongens niet meer het tempo en grinta van de beginfase aanhielden en mee op het tempo van Wevelgem voetbalden. Meer evenwicht en enkele kleine kansjes voor Wevelgem. Tot aan de rust evenwel geen spectaculaire momenten meer.

Na de koffie eenzelfde spelbeeld ; KSVR liet Wevelgem komen maar ving deze al bij al makkelijk op. Enkel op stilstaande fases kon Wevelgem dreigen. Het was dan ook op 10 minuten voor tijd dat de bezoekers de aansluitingstreffer netten na een kopbal van Bavo C. Blijkbaar schudde deze tegengoal onze jongens wakker want bijna meteen trokken ze opnieuw ten aanval. Op één van die aanvallen kon Robin D. zich op rechts voorbij zijn tegenstanders dribbelen, stak door in de grote rechthoek tot aan de cornerlijn en gaf vervolgens een laterale pas naar Jarne V. die met een welgemikt schot de 3-1 op het bord knalde. Met nog een paar minuten te spelen was het boeken toe en de cup binnen.

Proficiat aan de ganse ploeg, inclusief trainers Peter en Kurt, alsook afgevaardigden Kurt en Peter. Voor deze wedstrijd kwamen een 100-tal toeschouwers de tribune bevolken, ook mooi en leuk voor de ploegen !!

Op naar nu vrijdag voor de eerste competitiematch, in en tegen Club Roeselare. Met de nodige inzet en concentratie moet een eerste overwinning zeker tot de mogelijkheden behoren.

Verslag en foto Dirk Maesen, bestuurslid.

Crombez 500px   soliver 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px

Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px

Potragar 500px   seppesgranola 500px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px

hoofdbannersite 2019 2020 1100