Gepubliceerd: donderdag 26 mei 2022

KSVR Fanion promoveert naar derde amateur na winst tegen VK Linden !!

Promotie naar derde amateur 450px

Donderdag 26 mei 2022 plaatsen we opnieuw een nieuwe gebeurtenis in de geschiedenisboeken van KSV Rumbeke. D-day op het Rumbeekse Sportpark voor KSVR. Nu is het alles of niets als we nog willen promoveren naar derde amateur. Na een onverdiende nederlaag op Geel afgelopen zaterdag moesten we deze namiddag de mannen van VK Linden uit Vlaams-Brabant in de ogen kijken. Tal van supporters waren op de afspraak om deze spektakel mee te maken in Rumbeke.

Magnifieke goal ofwel weireldgoal zet KSVR stap in derde amateur

Beide ploegen kwamen omstreeks 15u het Heilig Kunstgras in de Rumbeekse arena op als echte strijders. Voor beide ploegen hangt deze wedstrijd af tot promotie naar derde amateur. Beide ploegen hadden vandaag maar één iets voor ogen de promotie naar derde amateur. Wanneer het eerste fluitsignaal weerklonk in de Rumbeekse arena waren het de bezoekers die voor het eerst kwamen piepen, maar zonder enig gevaar. KSVR kon al snel op hun beurt tonen wat we in onze mars hadden, maar de kansen werden net niet goed benut. KSVR bleef drukken en voelde dat het kon. In minuut 11 kon onze Woody eens magnifiek uithalen en vlam het leer ging magistraal tegen de netten, BAM de 1-0 werd een feit. Woody, Woody wat een weireldgoal van de dag, maand ofwel van het jaar.... . Huppe, KSVR op rozen, maar de bezoekers namen geen vrede met deze tegengoal en konden stevig weerwerk bieden. KSVR liet niet in hun kaarten kijken waardoor de defensie van KSVR alles onder controle had. Linden probeerde alles uit de kan te halen maar tevergeefs, naar mate de klok wegtikte naar de rust toe, hoe meer we nonchalant begonnen te spelen, het werd tijd dat de welverdiende rust op de deur kwam kloppen. Kort voor de rust nog een vrije trap voor KSVR, C. Dumoulin nam deze voor zijn rekening, het leer vlamde door de muur heen waardoor deze wat afweek en de doelman werd bijna gevloerd maar met geluk kon hij met wat gegrabbel het leer nog pakken. We gingen met een minimale voorsprong de rust in (1-0).

Prachtige kers op de taart!!

Met nog 45 minuten te gaan en met volle zenuwen op de bank begonnen we aan de tweede helft. Amper aftrapt van de tweede helft konden onze Bricx-mannekes onmiddellijk voor gevaar zorgen. Vermautje kon het leer voor doel brengen en J. Dutoit twijfelde niet en nam het leer op de slof. De goalkeeper van Linden had een konijnenpoot in zijn zakken zitten en kon het leer met geluk voor redding zorgen met zijn voeten. De match begon meer en meer open te breken, beide ploegen wisten dat het nog niet gespeeld was. Zowel Linden als KSVR tasten alles af om mekaar moeilijk te maken. KSVR bleef erin geloven en via een hoekschop in minuut 54 kon onze kapitein van dienst J. Kindtje het leer tegen de netten trappen waardoor de netten daverden op de Rumbeekse grondvesten, ze gaan het geweten hebben op schaal van richter in Brussel. Vlam de 2-0 stond prachtig te blinken op ons scorebord. VK Linden was niet van hun te slagen na deze 2-0 achterstand. Ze bleven strijden voor ieder bal en onze Bricx-mannekes knap lastig te maken. Maar KSVR die steengoed en vastgoed zoals onze hoofdsponsor Bricx Vastgoed Roeselare stand konden houden (ahja , we moeten onze hoofdsponsor ook eens vermelden in het verslag hè). Over onze hoofdsponsor Bricx gesproken, ze waren met een ruim aantal van hun medewerkers aanwezig, waarvoor hartelijke dank. Soit, zo maken we onze hoofdsponsor Maxim van Bricx Vastgoed Roeselare terug gelukkig om Bricx nog eens te vermelden in het verslag. Linden bleef maar dreigen en plots uit het niets in minuut 67 vonden ze toch de weg naar de netten en konden ze de 2-1 in het mandje schieten. Jawadde, zullen nog lange 23 minuten worden, waarschijnlijk de langste minuten van dit seizoen. Met dit goaltje kreeg Linden vertrouwen en konden ze onze defensie lastig maken, maar we hielden voet bij stuk. KSVR kon op hun beurt dreigen, de dreiging en kansen kwamen er maar ze werden de nek omgewrongen of niet goed benut. Het bleef bibberen tot het einde. Inderdaad het waren de langste minuten van het seizoen. We hielden stand na zenuwslopende laatste minuten, de spanning was te snijden op en naast de bank, houden we stand of steven we af naar verlengen. Doe ons dit toch niet aan hè. Wanneer het laatste fluitsignaal weerklonk in de Rumbeekse Arena viel de last en spanning met bakken van onze schouders.

YES, WE DID IT,

we promoveren naar derde amateur.

Bij deze willen we gebruik maken om iedereen te bedanken om vandaag aanwezig te zijn in de Rumbeekse Arena. Proficiat aan alle spelers, trainersstaf, bestuur, supporters,... voor dit fantastisch seizoen. We gingen een rustig seizoen spelen dit jaar en kijk waar we nu beland zijn. Via IP Eindronde promoveren we naar derde amateur. In seizoen 2004-2005 promoveerden we ook via IP Eindronde naar de toenmalige vierde klasse waar we 2 jaar hebben verbleven en in seizoen 2006-2007 zijn we terug gedegradeerd naar eerste provinciale. 

Wat zou onze Filiep Cneut trots zijn op ZIJN KSV Rumbeke, Filiep waakte over ons tijdens deze IP Eindronde en vanaf nu zal er iedere dag nog een ster MEER EN MEER BLINKEN over de Rumbeekse velden. Filiep, we missen je nog altijd en deze promotie naar derde amateur dragen we dan ook volledig op naar jou, Filiep. 

Intussen hebben we ook al een reactie met deze promotie van onze Hoofdsponsor die steengoed forward is "Bricx Vastgoed Roeselare".

"Voor ons is de promotie een prachtige kers op de taart van een bijzonder succesvol eerste jaar als hoofdsponsor. Het was een seizoen waarbij de voltallige Bricx familie graag naar het Sportpark afzakte. We kijken dan ook uit naar volgend seizoen en de stadsderby’s tegen SK Roeselare-Daisel."

Maxim Roelens

"Eindelijk tis verlof" zei coach Geert Broeckaert achteraf in de gang van de kleedkamer.

Eerstdaags volgen nog reacties ivm deze promotie naar derde amateur op onze website.

Verslag Kurt Maddens.

Dank aan onze website sponsors. (klik op logo om naar hun website te gaan)

Crombez 500px   soliver 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px
                 
Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px
                 
Potragar 500px   seppesgranola 500px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px

hoofdbannersite 2019 2020 1100

SECRETARIAAT:

Gerechtigd Correspondent:

Stefaan Bouckaert - ad interim

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

Secretaris:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

 Jeugdsecretariaat:

Ann Verdonck

gsm:  0472/92.09.16

e-mail jeugd:  jeugd@svrumbeke.be

WEBSITE:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  web@svrumbeke.be

website:  www.svrumbeke.be

logoembleemksvrokfull

TERREINEN & INFO:

e-mail:  info@svrumbeke.be

adres:  Wervikhovestraat 7 , 8800 Rumbeke

telefoon:  051/20.10.01

stamnummer:   5181

bloknummer:   2218

kleuren:  shirt: blauw / short: blauw / kousen: blauw

footpass 2sterren 80px     KBVB 80px     Panathlon 80px VoetbalVlaanderen 80px