Gepubliceerd: zondag 29 mei 2022

Fanion KSVR zet de kers op de taart met promotie naar derde nationale.

Promotie naar derde amateur 450px

Donderdag 26 mei 2022 een dag om niet te vergeten als trouwe supporter, bestuurslid, speler(s), sympathisanten,... van KSV Rumbeke. Na een felbevochten seizoen konden we een plaatsje in de eindronde bemachtigen. Via een bloedstollende eindronde tegen Mariakerke, Bierbeek, Geel en tegen Linden is het doek gevallen op donderdag 26 mei 2022. KSVR promoveert naar derde Nationale. Dit vraagt natuurlijk naar reacties van een aantal spelers.

Den eerste die de spits mag afbijten is ons duiveltje van het veld Colin Dumoulin. In een schicht stond hij kort na afloop van de match bij onze buren van WTV-Focus om als eerste een reactie te geven.

De promotie is binnen: “Eindelijk na zo lang wachten, én pfff, eindronde en nog een maand bij, én, maar op laatste speeldag is het eindelijk gelukt, denk dat het wel verdiend is." Dit waren de eerste en enige woorden van Colin na winst tegen Linden en met de promotie op zak. Ook zijn vriendin Amber is dolgelukkig aan de zijde van Colin. "Colin is altijd heel gemotiveerd en gepassioneerd en dat is mooi om te zien als zijn vriendin. Ik probeer zoveel mogelijk te komen kijken. Je ziet ook dat hij zich amuseert in de bende, ze hangen echt goed aan elkaar."

De kapitein van deze mega toffe bende toppers Jens Kindt, "Kindtje" da we zeggen, moet natuurlijk ook een reactie geven, tis van moeten.

"Was een heel mooi seizoen, ik denk dat niemand ons voordien bij de favorieten rekende, maar we hebben een goeie ploeg en hebben voor de verrassing gezorgd denk ik. Ook wel pech gehad en hier en daar de kans gehad om al eerder de promotie te verzekeren, maar dan is het extra mooi om het bij de laatste kans te kunnen afmaken."

De brok beton, de muur Exem en soms met een sloophamer kon hij de defensie van KSVR sterk houden. Jonas Van Exem hield de wacht in de defensie en liet niet iedereen zomaar passeren, een man van weinig woorden maar met een hart op de juiste plaats gaf hij ons een korte reactie. "Lang seizoen, maar inderdaad kers op de taart. En verdient na mooi seizoen, leuk om niveau hoger te spelen." Kort en bondig, meer moet dat niet zijn.

We hebben nog iemand voor jullie, die gelijk waar hij komt het grasveld gaat inspecteren tot het kleinste grassprietje en zelfs tot de uiterste hoek van het veld toe om te kijken dat er niet teveel hindernissen in zijne weg gaan liggen. Naigell Vanfleteren die zijn batterijen oplaad tijdens de wedstrijd en niet meer te stoppen is tot het eindsignaal, ofwel moet hij gekwetst het veld verlaten. 

"Het was eigenlijk een topseizoentje, de promotie komt eigenlijk onverwacht, maar daarom zeker niet onverdiend. Van mijn eigen seizoen ben ik ook al bij al tevreden, toch een paar keer op beslissende momenten de ploeg kunnen over de streep trekken, daar doe je het toch ook voor! Maar ook de omkadering en de supporters die trouw op post zijn verdienen zeker een bedankje, en al zeker de vrijwilligers!"

Op het einde van een seizoen moet je ook afscheid nemen van een aantal spelers. Jörg Dutoit verlaat KSV Rumbeke en gaat volgend seizoen aan de slag bij KVC Deerlijk Sport. Jörg beleefde prachtige momenten bij KSVR.

"Het was een heel geslaagd seizoen voor ons als ploeg met een promotie als kers op de taart. We overtroffen de verwachtingen. Als speler start ik elk seizoen met als ambitie kampioen of promotie. In Rumbeke heb ik alleen maar succes mogen ervaren en heel veel vriendschap van een toffe groep die samenbleef. We zijn in 2 seizoenen tijd van 2de provinciale naar nationaal voetbal geklommen, ik werd topschutter dus persoonlijk kan ik niets anders zijn dan tevreden over mijn periode in Rumbeke. Ik wil iedereen bedanken spelers/trainers/bestuur en voornamelijk onze voorzitter Stefaan. Ik ben ervan overtuigd dat deze groep het ook goed zal doen in de nationale reeks. Volgend seizoen speel ik voor Deerlijk samen met mijn beste vrienden met dezelfde ambitie als altijd !"

Natuurlijk mogen we onze hoofdsponsor Bricx Vastgoed Roeselare niet vergeten, vastgoed forward en huppe ineens de promotie. De voltallige Bricx familie is enorm enthousiast, want ze kijken al uit naar de derby volgend seizoen.

"Voor ons is de promotie een prachtige kers op de taart van een bijzonder succesvol eerste jaar als hoofdsponsor. Het was een seizoen waarbij de voltallige Bricx familie graag naar het Sportpark afzakte. We kijken dan ook uit naar volgend seizoen en de stadsderby’s tegen SK Roeselare-Daisel."

Maxim Roelens zaakvoerder Bricx Vastgoed Roeselare

De eerste woorden van coach Geert Broeckaert achteraf waren kort en bondig "Eindelijk tis verlof"

Zo wensen wij dan ook iedereen een goed verlof. Geniet nog rustig na van een geweldig seizoen. Tot op de volgende afspraak, bij goed en wel zijn zien we jullie volgend seizoen terug in derde nationale in de Rumbeekse arena.

Reportage Kurt Maddens

Dank aan onze website sponsors. (klik op logo om naar hun website te gaan)

Crombez 500px   soliver 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px
                 
Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px
                 
Potragar 500px   seppesgranola 500px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px

hoofdbannersite 2019 2020 1100

SECRETARIAAT:

Gerechtigd Correspondent:

Stefaan Bouckaert - ad interim

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

Secretaris:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

 Jeugdsecretariaat:

Ann Verdonck

gsm:  0472/92.09.16

e-mail jeugd:  jeugd@svrumbeke.be

WEBSITE:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  web@svrumbeke.be

website:  www.svrumbeke.be

logoembleemksvrokfull

TERREINEN & INFO:

e-mail:  info@svrumbeke.be

adres:  Wervikhovestraat 7 , 8800 Rumbeke

telefoon:  051/20.10.01

stamnummer:   5181

bloknummer:   2218

kleuren:  shirt: blauw / short: blauw / kousen: blauw

footpass 2sterren 80px     KBVB 80px     Panathlon 80px VoetbalVlaanderen 80px