Gepubliceerd: zaterdag 03 juli 2021

Dameselftal KSV Rumbeke is gemotiveerd voor het nieuwe seizoen.

hoofdfoto IMG 5924 600px

Woensdagavond 30 juni op de laatste schooldag en aan de vooravond van de vakantie (voor de studenten en leerkrachten) was er in de vernieuwde VIP/dameskantine de spelers bijeenkomst van het dameselftal. 

Praktisch alle speelsters op een tweetal speelsters na waren komen opdagen voor de eerste kennismaking en bijeenkomst voor het nieuwe seizoen 2021-2022. Ze konden kennismaken met de nieuwe trainer Erik Versieck. De avond werd op gang getrapt door de voorzitter Stefaan Bouckaert die de speelsters en trainer te woord stond. "Het dameselftal van KSV Rumbeke begint aan hun vierde jaargang bij KSV Rumbeke in het nieuwe seizoen 2021-2022". Naast de voorzitter was ook de G.C./secretaris Filiep Cneut en webmaster Kurt Maddens aanwezig. 

Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat de trainer het woord overneemt van de voorzitter, zodat hij op zijn beurt zichzelf kan voorstellen en hoe zijn manier van werken is. Erik deed dat zéér voortreffelijk als je weet dat hij zijn 55ste verjaardag en 32ste huwelijksverjaardag vierde op de dag van de speelsters bijeenkomst (30-06). Erik heeft al een rijk gevulde trainerscarrière achter de rug, maar heeft ook ervaring in het damesvoetbal. 

IMG 5991"Iedereen begint vanaf nul want jullie zijn voor mij allemaal nieuw en ken niet iedereen hoe en wat jullie allemaal kunnen. Jullie hebben al enkele keren getraind onder leiding van T2 Kenny waar ik een 2-tal keer ben komen kijken. Zie het volledig zitten om snel te starten. Één ding is zeker , kan niet zo goed tegen mijn verlies. We gaan het beste van maken en een mooi seizoen doorlopen en wie weet komen we wel terug aan de top loeren."

Erik Versieck (T1)

Iedereen zat vol bewondering en met een luisterend oor te luisteren naar de trainer ivm de afspraken, reglementen omtrent de ploeg voor het nieuwe seizoen. Maar Erik is ook vol lof over de website, de club in het algemeen, de accommodatie en heeft vooral veel respect naar zijn afgevaardigde(n). "Zonder een goeie afgevaardigde kan je als trainer niet goed genoeg naar de wedstrijd toeleven, voorbereiden en gefocust zijn voor en tijdens de match." 

Onder de aanwezige speelsters zagen we een nieuw gezicht Jolien Nuytten die haar intrede gaat maken bij het dameselftal van KSV Rumbeke. De reacties van een speelsters na afloop ivm de nieuwe trainer waren duidelijk positief. "Hij maakte duidelijk dat hij goede ambities heeft met de ploeg en competitief is ingesteld." Zei onze jongste telg van het dameselftal Manon Cossement na afloop.

Één voor één van de speelsters zijn ongeduldig om aan het nieuwe seizoen te beginnen na een lange periode zonder voetbal.

"De trainer is enthousiast en gemotiveerd. Verlangen naar wedstrijden is enorm. Tis leuk om nu nog rustig terug op te bouwen met Kenny enzo,... maar we kijken uit naar het nieuwe seizoen!"

Lize Devos - kapitien

De kersverse mama's in de ploeg kijken rijk halzend uit naar het nieuwe seizoen, maar het zal aanpassen zijn voor hen met hun kleine spruit erbij om alles geregeld te krijgen om toch maar hun gelieskoosde hobby te kunnen uitoefenen. 

"Na Eric zijn 'korte' uitleg over zichzelf, zijn loopbaan als trainer, en hoe hij het ziet bij ons "Rumbeke", heeft hij zeker een goeie indruk gemaakt, en dit in het algemeen bij de dames. Ik probeer zoveel mogelijk aanwezig te zijn maar werk en 'mama' combineren wordt wel even zoeken. Maar ik zie het seizoen 2021-2022 zeker zitten. En met terug een supergroep, zit de top 5 er zeker in."

Tiëssa Pennynck

Het nieuwe gezicht bij de dames is Jolien Nuytten, het voetbal is voor haar zeker niet onbekend in West-Vlaanderen, nationaal en internationaal. Want ze was jeugdinternationaal U19 waar ze het EK 2011 heeft gehaald en behoorde tot de ruime kern van de Red Flames. Wat vindt Jolien van onze club KSVR, van de nieuwe trainer, wat is haar ambitie en waar heeft ze overal gespeeld, met deze vragen gingen we richting Jolien.

IMG 5946"Ik ben heel aangenaam verrast van de club. De ploeg heeft mij heel goed ontvangen, ik voelde mij direct welkom. Ook de accommodatie in Rumbeke mag er best zijn. De trainer heeft een goeie eerste indruk nagelaten. Je hoort bij alles wat hij zegt dat hij ervaring heeft en dat hij gemotiveerd is. Na lange inactiviteit terug fit zijn en zoveel mogelijk spelen. Daarom ben ik sinds enkele weken ook terug in de fitness te vinden want er is wel wat werk aan de winkel. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk mijn steentje bijdragen aan het team en hopelijk veel winnen. Net als de trainer heb ik een hekel aan verliezen. Ik ben begonnen bij de jongens van KSK Vlamertinge waar ik verschillende jeugdreeksen heb doorlopen en ben dan op 15-jarige leeftijd naar DV Famkes Merkem getrokken. Waar ik eerst speelde in eerste provinciale en wissel speelster was in eerste nationale. Op mijn zestiende was ik basisspeelster. Op mijn 18 ben ik naar Club Brugge getrokken en daar heb ik onder andere in de Bene Liga gespeeld. Ik was ook jeugdinternational U19 waarmee we de eindronde van het EK 2011 gehaald hebben. En behoorde tot de ruime kern van de Red Flames."

Eerste wedstrijd van de dames is op zondag 1 augustus 2021 tegen KDS Heule om 15u op het Rumbeekse Sportpark, vooraf gegaan Futbalista Festival voor meisjes.

Klik hier voor kalender dameselftal.

IMG 5924

Tekst en foto's Kurt Maddens

Dank aan onze website sponsors. (klik op logo om naar hun website te gaan)

Crombez 500px   soliver 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px
                 
Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px
                 
Potragar 500px   seppesgranola 500px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px
                 
bricx 500px   Claeren 250px   bricx 500px   bricx 500px   bricx 500px

hoofdbannersite 2019 2020 1100

SECRETARIAAT:

Gerechtigd Correspondent:

Stefaan Bouckaert - ad interim

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

Secretaris:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

 Jeugdsecretariaat:

Ann Verdonck

gsm:  0472/92.09.16

e-mail jeugd:  jeugd@svrumbeke.be

WEBSITE:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  web@svrumbeke.be

website:  www.svrumbeke.be

logoembleemksvrokfull

TERREINEN & INFO:

e-mail:  info@svrumbeke.be

adres:  Wervikhovestraat 7 , 8800 Rumbeke

telefoon:  051/20.10.01

stamnummer:   5181

bloknummer:   2218

kleuren:  shirt: blauw / short: blauw / kousen: blauw

footpass 2sterren 80px     KBVB 80px     Panathlon 80px VoetbalVlaanderen 80px