Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021

KSV Rumbeke gaat voor een gezonde ambitie in eerste provinciale.

fanion nieuwe spelers 600px

Woensdagavond 16 juni 2021 was er de spelers bijeenkomst van het fanion elftal op het Rumbeekse Sportpark. Voorzitter Stefaan nam het woord en stelde de hoofdbestuursleden, technische staf en de spelers aan elkaar voor. De volledige technische staf blijft op post.

Seizoen 2020-2021 werd een jaar dat men rap wil vergeten met al de gebeurtenissen rond Corona. Afgelopen seizoen werden er amper 5 wedstrijden in competitie afgewerkt, waardoor de volledige competitie werd stilgelegd. Geen dalers en geen stijgers. Dat heeft zo zijn voor- en nadelen. In het begin van voorbije seizoen moest het fanion elftal afrekenen met een resem gekwetste spelers. Laten we met z’n allen hopen dat iedere speler fit en gezond aan het nieuwe voetbalseizoen kan starten aan de voorbereidingen in augustus en aan begin van de competitie in september.

nieuwe tenue kopieIn dit bizar jaar wegens Corona zaten we bij KSV Rumbeke niet stil, de transfercommissie bij KSV Rumbeke deed hun werk en konden drie nieuwe spelers strikken (Nordin Behaeghel, Colin Dumoulin, Antoine Olivier). Voorzitter Stefaan Bouckaert deelde mee dat we vanaf het voetbalseizoen dat nu vlak voor de deur staat een nieuwe hoofdsponsor mogen verwelkomen, “Bricx Vastgoed Roeselare” wordt nieuwe hoofdsponsor voor zeker vier seizoenen. De vip-ruimte werd serieus onderhanden genomen door een resem bereidwillige medewerkers van de club. Op het domein van Sportpark Rumbeke blijven we verder werken aan verfraaiingen van de accommodatie. 

Viel wel op dat de spelers er scherp uit zagen en de spelersgroep ziet het volledig zitten om opnieuw te starten met trainen en om wedstrijden af te werken.

"KSV Rumbeke behoort tot de groene zone." (Bart Wenes)

Ondervoorzitter en PR-man Bart Wenes deed ook zijn woordje uitleg. “Veel kleine clubs in het ganse land hebben het moeilijk en sommigen staan in rode zone, gelukkig behoren wij, KSV Rumbeke, niet tot die zone maar tot de groene zone. Als men ziet dat we een nieuwe hoofdsponsor in deze bizarre omstandigheden wegens Corona kunnen strikken. Zegt al genoeg over onze club KSV Rumbeke. We moeten het stramien vasthouden als familiale club.”

Zoals gewoonlijk is het Bart Wenes om de nieuwe spelers op de rooster te leggen, maar alle drie de nieuwe spelers waren karig om iets te lossen, we weten wel dat het een student, een schrijnwerker en een leerkracht is. Nordin Behaeghel komt over van Exc. Zedelgem. Colin Dumoulin komt over van KSK Oostnieuwkerke, voordien speelde Colin bij KWS Houthulst en KSV Diksmuide. Antoine Olivier komt van KSV Roeselare.

"Ben intussen al een meubelstuk van de club." (Bjorn Sucaet)

Bart dacht dat er vier nieuwe spelers waren en wilde Bjorn Sucaet ook graag aan het woord krijgen. Bjorn Sucaet ging voorzichtig verder: “Ga mij niet meer voorstellen, ze kennen mij al, ben intussen al een meubelstuk van de club.” Tevens een weetje Bjorn Sucaet begint aan zijn 9ste seizoen bij KSV Rumbeke.

“Er is één ploeg in de reeks dat torenhoge ambitie heeft, we moeten niet ver kijken. SK Roeselare-Daisel. Ze hebben één van onze sterkhouders Michael Vermeersch weggeplukt.” Wist Bart ons te vertellen. “We willen enkel gezonde ambitie komend seizoen, de sleutel ligt in de handen van de spelers en laat ons genieten van het voetbal op Rumbeekse Sportpark.” Ging Bart nog verder.

Trainer Geert Broeckaert kwam eventjes aan het woord, maar hij hield het kort. “Laten we er zo snel mogelijk aan beginnen. We gaan ons focussen om goed voor te bereiden om de start van de competitie niet te missen en ineens met de vloot mee te zijn. Linkerkolom moet haalbaar zijn, want ik heb vertrouwen in de groep.”

IMG 5554

(Op de foto van links naar rechts: Nordin Behaeghel, trainer Geert Broeckaert, Antoine Olivier, Colin Dumoulin, voorzitter Stefaan Bouckaert)

Tekst en foto Kurt Maddens.

Dank aan onze website sponsors. (klik op logo om naar hun website te gaan)

Crombez 500px   soliver 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px
                 
Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px
                 
Potragar 500px   seppesgranola 500px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px
                 
bricx 500px   Claeren 250px   bricx 500px   bricx 500px   bricx 500px

hoofdbannersite 2019 2020 1100

SECRETARIAAT:

Gerechtigd Correspondent:

Stefaan Bouckaert - ad interim

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

Secretaris:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  secretariaat@svrumbeke.be

 Jeugdsecretariaat:

Ann Verdonck

gsm:  0472/92.09.16

e-mail jeugd:  jeugd@svrumbeke.be

WEBSITE:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  web@svrumbeke.be

website:  www.svrumbeke.be

logoembleemksvrokfull

TERREINEN & INFO:

e-mail:  info@svrumbeke.be

adres:  Wervikhovestraat 7 , 8800 Rumbeke

telefoon:  051/20.10.01

stamnummer:   5181

bloknummer:   2218

kleuren:  shirt: blauw / short: blauw / kousen: blauw

footpass 2sterren 80px     KBVB 80px     Panathlon 80px VoetbalVlaanderen 80px