Gepubliceerd: dinsdag 04 mei 2021

Uitstraling die KSV Rumbeke heeft in de regio is voor Bricx Vastgoed Roeselare een grote troef.

IMG 5032 1 hoofdfoto

Bricx vastgoed Roeselare is de nieuwe hoofdsponsor van KSV Rumbeke voor de komende vier seizoenen. Enkele weken geleden maakten we dit bekend via onze website. Maak kennis met onze nieuwe hoofdsponsor Bricx Vastgoed Roeselare, de roots van zaakvoerder Maxim is op en top Rumbeke want Maxim is opgegroeid op letterlijk een paar honderd meter van het stadion van KSV Rumbeke.

Bricx Vastgoed Roeselare werd 4 jaar geleden opgericht door Maxim Roelens en Philippe De Backer. "Ondertussen zijn we gevestigd in de Noordlaan 51 te Roeselare en zijn er een tiental collega's bij ons tewerkgesteld." Wist Maxim ons te vertellen. 

Zaakvoerder Maxim, 31, is geboren in Roeselare en heeft samen met zijn vrouw Louisa een zoontje Sébastien. "Onze andere zaakvoerder Philippe, 43, is afkomstig van Brugge en heeft samen met zijn vrouw Sandra een zoon Berthan en een dochter Laur."  

IMG 0930

Waarom koos Bricx voor KSV Rumbeke?

"Onze zaakvoerder Maxim is opgegroeid op letterlijk een paar honderd meter van het stadion van KSV Rumbeke. Toen we besloten om een voetbalclub te sponsoren was de keuze dan ook heel snel gemaakt. Daarnaast zien wij als Rumbekenaars KSV Rumbeke als een stabiele én gezonde club met bovendien een goede jeugdwerking en een aangenaam stadion. Het doet ons dan ook een groot plezier dat wij de komende jaren onze naam mogen verbinden aan de club. Het valt trouwens op dat de huidige hoofdsponsors de club reeds lang trouw zijn."

De vader van Maxim was in het verleden reeds verschillende jaren sponsor, de familie miste toen haast geen enkele match en is ook daarna de club blijven volgen.

"Het valt trouwens op dat de huidige hoofdsponsors de club reeds lang trouw zijn"

Hoe is Bricx Vastgoed Roeselare in contact gekomen met KSV Rumbeke en waarom de interesse als hoofdsponsor van KSV Rumbeke te worden?

"Door de roots van Maxim was de keuze voor KSV Rumbeke snel gemaakt. De uitstraling die KSV Rumbeke bovendien heeft in de regio, was voor ons dan ook een grote troef om er onze naam aan te koppelen. Er wordt nu gesproken over de 4 komende seizoenen, maar het is zeker onze ambitie om ook daarna hoofdsponsor te blijven."

Wat zijn jullie ambities als hoofdsponsor bij KSV Rumbeke?

"Als hoofdsponsor willen wij de club ondersteunen en via gerichte acties de club meer aandacht bezorgen."

"Wij zien als Rumbekenaars KSV Rumbeke als een stabiele én gezonde club."

Hoe verliepen de gesprekken tussen Bricx en onze voorzitter Stefaan om als hoofdsponsor toe te treden bij KSV Rumbeke?

"Heel gemoedelijk, daar we beiden snel overtuigd waren over de meerwaarde van de samenwerking, kwamen we heel snel tot een akkoord."

Onlangs was de voorzitter Stefaan en webmaster Kurt bij Bricx op bezoek voor de eerste kennismaking, daaruit konden we vaststellen dat Bricx Vastgoed Roeselare ook een Familiale firma zijn net zoals onze club en trouwens ook onze clubkleuren vertegenwoordigen in jullie firma. Veronderstel dat het zeker en vast een enorme klik zal zijn tussen Bricx en KSV Rumbeke in de komende 4 seizoenen. Wat denken jullie daarvan?

"Wij zijn er van overtuigd dat het zeker een match wordt. Dat KSV Rumbeke bovendien ook in onze vertrouwde "Bricx kleuren" speelt, was voor ons natuurlijk een leuke extra. De nieuwe shirts met ons logo wordt iets moois. Wij kijken in ieder geval uit naar de aftrap van de nieuwe competitie en met de regelmaat zal ook onze ganse equipe aanwezig zijn."

Dank U wel voor jullie tijd en het zal een steengoede klik zijn tussen Bricx en KSV Rumbeke met een familiaal kantje. Zodra er steeds nieuws, weetjes zijn ivm onze steengoeie samenwerking tussen KSV Rumbeke en Bricx houden we jullie op de hoogte via onze website van KSV Rumbeke www.svrumbeke.be  

006A5032 zw 1 1

Op de foto van links naar rechts:

Ehren Sioen - Alexander Lesire - Stefaan Bouckaert (voorzitter) - Louis Van Haecke - Maxim Roelens (zaakvoerder) - Louisa Verhaest - Philippe De Backer (zaakvoerder) - Michael Paelinck

Ontbreken op de foto:

Philip Roelens, Barbara Deganck, Sofie Van Middelem en Sandra Damen

Reportage en foto's Kurt Maddens

Crombez 500px   soliver 500px   bricx 500px   sportline 500px   Laconte 500px
                 
Stad Roeselare 500px   Van Parijs 500px   deforche 500px   ixina 500px   oostpark 500px
                 
Potragar 500px   seppesgranola 500px   bricx 500px   Stad Roeselare 500px   km 500px

hoofdbannersite 2019 2020 1100

SECRETARIAAT:

Secretaris - Gerechtigd Correspondent:

Filiep Cneut

gsm:  0496/63.14.52

e-mail:  filiep@svrumbeke.be

adres:  Kasteeldreef 4A , 8800 Roeselare

 Jeugdsecretariaat:

Ann Verdonck

gsm:  0472/92.09.16

e-mail jeugd:  jeugd@svrumbeke.be

WEBSITE:

Kurt Maddens

gsm:  0497/63.75.82

e-mail:  web@svrumbeke.be

website:  www.svrumbeke.be

logoembleemksvrokfull

TERREINEN & INFO:

e-mail:  info@svrumbeke.be

adres:  Wervikhovestraat 7 , 8800 Rumbeke

telefoon:  051/20.10.01

stamnummer:   5181

bloknummer:   2218

kleuren:  shirt: blauw / short: blauw / kousen: blauw

footpass 2sterren 80px     KBVB 80px     Panathlon 80px VoetbalVlaanderen 80px