Gepubliceerd: zaterdag 16 januari 2021

Sneeuwpret van klein tot groot bij onze KSV Rumbeke familie.

sneeuwpret 2021 600px

Vandaag, zaterdag 16 januari 2021 werd onze regio bedolven onder een laagje sneeuw, natuurlijk is iedereen dolgelukkig als er sneeuw ligt. Maar we zijn dan ook blij dat de sneeuw terug verdwenen is. Dus zijn ze in onze familiale club aan de slag gegaan om zich te amuseren in de sneeuw.

Hier en daar gleden er foto's op sociale media met een winters kantje. Zo merkte de redactie enkele leuke foto's op en natuurlijk gaan we er enkele voorschotelen aan jullie. 

Leon Missinne (U9) amuseerde zich fantastisch in de sneeuw samen met zijn broer. Samen op de slee en heerlijk warm ingeduffeld gleden ze in de sneeuw.  

Maya 1 kopie

 

Nikolaas Vermaut (speler fanion) geniet nog even na met zijn vrouw Annelies en hun dochtertje Esmée. Nadat ze samen een mooie sneeuwman hadden gemaakt. 

Nico Vermaut 1 kopie

 

Noah (U13) had er duidelijk veel zin in, samen met zijn broer Milan en mama Mieke maakten ze een enorme sneeuwman onder het goedkeurende oog van hun mooie hond. Waar is papa Gerd? Of is het papa Gerd (trainer van de U12) die als sneeuwman geposeerd staat op de foto. 

noah 2 kopie

 

 

Kenneth Vonck (keeper fanion) oefent thuis met zijn honden om het gooien en intrappen niet te verleren, maar met sneeuwballen is dat niet echt evident. Maar hij amuseert zich alvast rot met die sneeuwballen, of zijn de honden de spitsen van de tegenstanders, ahja dan kan Kenneth zijn wonderbaarlijke saves onderhouden. 

Vonckie 1 600px

 

 

Niano (U7) heeft zich niet verveeld en maakte een gigantische sneeuwman waar hij enorm trots op is, denk dat zijn mama Kimberly (trainster U6-U7) heeft mee geholpen samen met zijn broertje.

niano kopie

 

 

Wie zou dat zijn, ze gaan er zelfs bij liggen in de sneeuw, ahja deze persoon leert waarschijnlijk voor sneeuwman. Hmmm mss een gokje wagen zou het de trainer van de beloften zijn een zekere Peter Bailliu. Gaat waarschijnlijk teveel eclairs gegeten hebben dat hij er moest bij neerliggen. 

Peter 2

 

Zelfs één van sponsors heeft zich geamuseerd. "Als het binnen niet mag ..... dan maar buiten" wisten ze ons te vertellen. Ze maakten een gigantische bowlingkegel en bowlingbal. Prachtig gedaan "Bowling De Ring".

bowling 900px

Foto's FB (Maya, Mieke, Annelies, Jeany, Kimberly,...)

Tekstjes Kurt Maddens