Gepubliceerd: zaterdag 16 januari 2021

Giobe en Leandro houden hun conditie op peil, zelfs de sneeuw houdt hen niet tegen.

U15 Giobe conditie 600px

Wat is het leuk als men spontaan filmpjes of foto's doorstuurt naar de redactie van de website ivm spelertjes, spelers van KSVR zonder er zelf achter te vragen. Zo gleed er vandaag een filmpje binnen bij de redactie dat er twee spelers van de U15 hun conditie onderhouden in deze voetballoze dagen wegens covid-19. 

Beide jongens van de U15 met name Giobe Degroote en Leandro Doom zijn al geruime tijd samen aan het lopen om hun conditie op peil te houden zowel 's avonds, overdag goed of slecht weer sinds men niet meer samen met hun ploeg mogen trainen wegens dat verdomde beestje Corona. Zelfs de sneeuw houdt hen niet thuis om hun conditie verder op peil te houden. Drie keer per week houden ze dit al geruime tijd vol, chapeau Giobe en Leandro wat een voorbeeld naar onze andere vele jonge spelers. Zijn er nog spelers die hun conditie onderhouden in deze voetballoze dagen? 

"Ze zitten nu aan een mooi resultaat van 54 min voor 10 km en om de 2 duurlopen doen ze een sprint training." Wist papa van Giobe ons te vertellen.

Giovanni (papa Giobe) heeft het naar zijn zin, terwijl de twee jonge gasten lopen zit hij rustig in zijn auto te genieten van het winterse tafereel buiten met een heerlijk streepje muziek.  

Hartelijk dank Giovanni om het leuke filmpje door te sturen. 

 

Filmpje Giovanni Degroote

Tekst Kurt Maddens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)